AKTUELNO

Nije mu lako!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a novinar Darko Tanasijević je pokrenuo temu o Nenadu Aleksiću Ša, kada je on u Zadruzi 4 govorio da mora da razgovara sa bivšom ženom Ivanom nakon što ju je pravario.

Ja sam se tada pravdao, ali sada ne treba to ona da uradi - rekao je Ša.
Kad god bi ti rekao da vam je veza savršena vi tada grmite od svađa? - upitao je Darko.
Da se opere, aha - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to kosi, ali tada ta osoba sa kojom sam bio nije bila tu. Da li ja ublažavam sve, i da li me ona voli. Meni je želja da mi budemo zajedno. Mene njena razmišljanja i reči tumbaju. Govorim joj ja da mi kažem da se sklonim ako ona neće sa mnom, a onda mi govori da sam budala, pa mi govori da idem.Ja neću da se nadam nečemu a onda da se to predstavlja ovako ili onako, a ona meni stalno zbog njenih odgovora govori da sam nesiguran, pa nek mi ulije sigurnost. Ja ako volim idem gde su teknovi, kapiram ja roditelji kao roditelji, ali toga uvek ima, a ona je meni pričala da je skakala kroz prozor da se vidi sa dečkom sa 16 godina, a sada sa 24 govori kako roditelji mogu da joj utiču na vezu. Ona je meni rekla da je vagala za Novu godinu, znao sam zbog čega vaga a ona to nije potvrdila, a ja sam znao da to nije zbog roditelja nego zbog njega. Ja sam prešao preko toga, a neko ne bi ni preko toga. - govorio je Ša. pa dodao:
Ja ne mogu da budem opušten jer ona ne govori nikome jasno, ali nek kaže bar meni nešto da mi da snagu. Ja ne znam gde je levo. Ja računam u 12 sati za Novu mi holivud, ljubimo se, gilja, špic, a mi u 12 pomozi Bože, jurim je po kući, i ona me poljubi, i ona mi kaže poljubila sam te i kao ajde pali

Foto: TV Pink Printscreen

Odvratan si, ponašaš se idiotski, tako ću i ja - govorila je Miona.
Karikiram, ja sedim ovde gde sedi Stanislav, i jurim nju po kući i gledam kako ona i Aneli vrte gu*ama, a meni u glavi afteri - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.