AKTUELNO

Haos na sve strane!

Aneli Ahmić vratila se kod Marka Janjuševića Januša u rehab po stvari, te ga je tom prilikom napala, kako bi saznala razlog raskida.

Videćeš za sve ovo što me blamiraš! Falim ti za potrebe tvoje kada se posvađamo i ti meni govoriš iz čista mira da me ne voliš, posle zakletve za dete. Nećeš se više sa mnom igrati, nikada! Nisam ti ja ovde predmet za sp**nju, kada te zadovoljim da me zapucaš nogom iz rehaba. Posle toga što sam ti se zaklela u dete, koji si ti go**ar. Kako ćeš objasniti što si prekinuo sa mnom?! Hoćeš na mene svaliti?! Intresuje me - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne intresuješ me ni ti ni taj kome treba da objašnjavam...Imam svoje razloge što neću. Ne volim te više. Imao sam želju svaki dan dok nisam shvatio da nisi žena za mene. Shvatio sam po ponašanju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To je samo tvoj izgovor da bi se ti negde oprao za nešto, jer nema razloga, jer ti ni za šta nisam dala povod. Ti izmišljaš - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene sada hoćeš da praviš budalom. Nisi mi niko u životu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako reci, ti si jedan folirant i go**o koje me je ovde obrukalo! Kad si Jovanu hteo da je**š u veceu, hteo si, sve na moje dođe. Sram te bilo Janu - urlala je Aneli.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.