AKTUELNO

Otvorio dušu!

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović iznenadila je javnost.

Oni su rešili da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu, a sada je pevač za medijske ekipe, među kojima je bio i Kurir, pred nastup u Skadarliji, progovorio o razvodu od modne kreatorke.

Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, rekao je pevač, pa nastavio:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nisam spreman za novu ljubav - iskren je bio Džinović i dodao:
To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život - izjavio je Haris, a šta je pevač još rekao poslušajte u prilogu koji se nalazi u okviru teksta.

Foto: Foto/KOBRA

Autor: Pink.rs