AKTUELNO

Ukućani zapostavili ekonomsko dvorište.

Utorak je dan kada Proka dolazi u obilazak Bele kuće i ekonomskog dvorišta u sklopu Zadruge. Čim su ga ugledali, ukućani su prokomentarisali kako im je samo on falio. Proka se pozdravio i pitao ih kako su i odmah sa Gocom krenuo ka spavaćoj sobi.

Imao je šta da konstatuje: nenamešeteni kreveti, lom i prljav pod, kako u sobi, tako i u trepezariji i dnevnoj sobi. Šokiran je bio i polomljenom fijokom u kuhinji, izgubljenim alatom kojem je mesto u radionici.

Foto: Pink.rs

Kada je došao u pab zatekao je Filipa i Đeksona koji se izlezavaju i ustanovio da je alat koji mnogo košta, iskorišćen za vežbanje i odmah im naredio da vrate u radionicu.

Najtužniji trenutak je bio kada je Proka zajedno sa Gocom Džehverović ustanovio da su pilići zbog promrzlina i neredovne ishrane uginuli, i rekao da treba da sazove hitan sastanak povod svega što se desilo, i konstatovao da nikada ne čiste farmu koja je svaki put u sve gorem stanju kao da Goca hitno sazove sastanak.

Foto: Pink.rs

Pregradite životinje da im ne bude hladno, a i gladni su, doneo sam jarmu za njih. Ovo je sramota, ovo je sramota. Uradi sve kako sam ti rekao momentalno Goco - izjavio je Proka i otišao.

PROČITAJTE JOŠ: Nije mogla više da ćuti: Sanja PROGOVORILA O SVOM DEČKU, MATORA JE TEŠILA! (VIDEO)

Kako je sve izgledao možete videtu videu koji sledi:

J. Č.

#Proka

#Rijaliti Zadruga

'