AKTUELNO

Opa!

Od ulaska Stanislava Krofaka u Elitu, svi komentarišu kako je zasenio sve takmičare. Naime, od kako se bivši momak Mione Jovanović pojavio na vratima Bele kuće mnoge devojke su bacile oko na njega, a Miona na sve načine izbegava da ga pogleda jer joj je sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša to zabranio.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Stansilav čvrsto stoji pri tome da je Miona ispričana priča, te je otkrio da je bacio oko na Maju Marinković, tačnije da je ona kako sam Stanislav kaže, najbolja riba u kući.

Foto: Instagram.com

Od tog momenta svi ukućani očekuju da će se nešto desiti između njih jer je i Maja rekla da je Pantera dobar frajer, ali ona i dalje stoji pri tome da ne želi da uđe u vezu u rijalitiju.

Foto: Instagram.com

Dokaz da se mnogi nadaju da će varnice između njih planuti je i to da se na društvenoj mreži Instagram svaki daj pojavljuju nove gruope podrške Maje i Stanislava, te je čak i čuvena grupa Lemur i Lemurica koju su fanovi napravili za Maju i Filipa Cara, juče okačila sliku Maje i Stanislava te su na taj način i oni po svemu sudeći dali Blagoslov da ovo dvoje takmičara uplovi u ljubavnu vezu.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.