AKTUELNO

'Ljubav nova' naterala joj suze na lice!

Pevačica Alka Vuica pisala je pesme za svoje koleginice, a zbog numere "Ljubav nova" koju je napisala za Lepu Brenu se i rasplakala.

Alka Vuica je nedavno radila kao autorka na albumu Ane Bekute, dok je pesma Lepe Brene "Ljubav nova", čije je stihove pisala, proglašena najslušanijom u Bugarskoj.

Brena me rasplakala kad je otpevala tu pesmu. Sad me baš zanima koliko ću love dobiti od Bugara (smeh). Kod nas je i dalje problem s neuređenim autorskim pravima i vrtenjem na radiju. Nadam se će radio stanice primetiti Zoranov i moj album – rekla je Alka za 24sata.hr koja je objavila svoj album u saradnji sa sarajevskim muzičarem Zoranom Šerbedžijom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Alka je više puta govorila kako joj pojedini pevači ne plaćaju za napisane tekstove, a sada se ta situacija, kako je rekla, malo promenila.

U ovim godinama mogu da tražim, ali opet sam na neki način bazirana na slušanje pesme na radijima – naglasila je Alka i dodala da se umetnost slabo ceni.

Podsetimo, Alka Vuica napisala je brojne hitove, međutim kako kaže u njenoj karijeri najviše novca joj je donela pesma "Laži me" koja je sasvim slučajno nastala.

Foto: Instagram.com/alka.vuica

Autor: Pink.rs