AKTUELNO

Uzbudljiva noć!

U toki sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Izbor potrčka i Pretres nedelje'. Voditelj je bio Milan Milošević. Na početku večeri ovonedeljni vođa je Nikola Lakić je izabrao svoje potrčke i omiljenu osobu. Nakon toga je usledio Pretres nedelje koji je totalno uzburkao javnost i na kome su pale sve maske.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Milena Kačavenda je na početku večeri komentarisala podelu budžeta Nikole Lakića.

Milena kako komentarišeš Lakićevu podelu? - upitao je Milan.
Ja se nadam da su gledaoci shvatili da je moja izjava bila ironična, on se zahvalio. Lakić je rekao u fazonu ja ću vam reći, a vi ako čujete, čuli ste. Sloba je dao Lakiću drugu šansu da se popravi, on ništa nije rekao, nikome nije rekao istinu. On se branio time da on igra igru i kao vi mislite, ja igram igru. Mu*a bez, ništa drugo realno nije uradio. Današnja podela totalni fijasko. Sumnjam da će Lakić više biti vođa, mislim da će ispasti posle Lejdi - rekla je Milena.
Aneli, nahvali te danas čovek - rekao je Milan.
Ja stalno govorim i ponavljam da on sat vremena misli jedno, sat vremena drugo, prevrtljiv je, ima dve-tri ličnosti u sebi. Kako me je ishvalio, trebao je veliki da mi da - rekla je Aneli.

Učesnici su komentarisali Lakićevu podelu budžeta. Voditelj je dao reč Aniti Stanojlović.

Folirant je, pretvara se, nikome nije smeo da kaže u facu šta misli. Ja sam mislila da se on miri sa Ivanom, Jelenom i Kačavendom. Ja mislim da on mene ne može očima da gleda - rekla je Anita.
Šta je imam od toga, svako ko je ustao nije imao šta da kaže - rekao je Lakić.
Kome je ponta samo da pljuje, valjda je ponta da evoluirate, nije mišljenje shodno da se pljuje - rekao je Đedović.
Ne znam šta očekujete od mene, kao ovo je fijasko. Oni bi voleli da se gađamo šoljama, to od mene nećete dobiti - rekao je Lakić.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nikoli Lakiću kako bi odabrao svoje potrčke.

E ovako, neka ustanu Maja i Stanislav, nek ustanu Majčica i Anđela, Darijan i Sneža. Mnogi su dolazili kod mene i komentarisali šta treba da uradim, tako da ja neću. Moji potrčci su Sneža i Darijan - rekao je Nikola Lakić.
Kako te nije sramota? - upitala je Snežana.
Još jednom si dokazao ko si i šta si - rekao je Milan.
Odgovoriće kako je mnogo dobar čovek - rekla je Jelena.

Vođa Nikola Lakić je odabrao Lejdi Di za omiljenu osobu.

Nisam očekivala, ali hvala za odabir- rekla je Lejdi.

Voditelj Milan Milošević podigao Mionu Jovanović, kako bi prokomentarisala reči njenog bivšeg partnera Stanislava Krofaka, koji je istakao da je više ne prepoznaje i da se maksimalno srozala pored Ša.

Koliko si iskrena prema Ša? - upitao je Milan.
100% - odgovorila je Miona.
Nisi svela vašu komunikaciju na to dokle smeš da ideš? Kupuješ li mir? - upitao je Milan.
Ne kupujem - kazala je Miona.

U toku je tema Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Stanislav i Ša su počeli razgovor.

Tebe ne zanima Miona - rekao je Ša.
Ja samo iznosim svoje mišljenje - rekao je Stanislav.
Da li bi Miona razgovarala sa tobom sada - pitao je Milan.
Po ulasku mislio sam da bi pričala, ali sam video pritisak koji ima i shvatio da neće zbog njega - rekao je Stanislav.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi, kako bi prokomentarisala Mionu Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša.

Miona je sad priznala da taktizira. Ne želi da kaže sve što misli, kako ne bi iznervirala Ša da se ne diskvalifikuje. Ona će do kraja ostati sa njim, jer nema hrabrosti da kaže šta ima - kazala je Milena.
Da li si radila sve što je želeo Stanislav? - upitao je Ša
Balansirala sam. Ne radim ni sve što ti želiš, to treba da znaš - istakla je Miona.
Šta ti bre imaš da pričaš sa Stanislavom? Ovde ispada kao da ti nisi završila odnos sa njim?! Imaš dečka, aman, kakav razgovor sa bivšim? - upitao je Ša.

Miona Jovanović ne prestaje da se svađa sa Nenadom Aleksićem Ša, on smatra da njeni roditelji nemaju nikakav uticaj na nju.

Ako je on u kuhinji prirodno je da ne odem u kuhinju, ja njega ne gledam - rekla je Miona.
Znači bila je fejk ljubomora oko dlake - pitao je Đedović.
Ljubonorna sam, ali tada je bila sprdnja - rekla je Miona
Ja vas slušam i meni ništa nije jasno - rekao je Đedović.

Voditelj je dao reč Nenadu Aleksiću Ša koji je odobrio razgovor Mione i Stanislava.

Očigledno da se tvoje mišljenje poklapa sa mišljenjem naroda, šta si zaključio - pitao je Milan.
Evo desilo se priznanje. Ja sam vrištao urlao, moja intuicija je jaka. Sve što sam prebacivao ispostavilo se da je istina. Kosilo mi se sa njenim ponašanjem. Poneta je da se Miona zaljubila u mene, ali da joj je u glavi Stanislav, gde je šta je, da li je on bio ispravan, šta li roditelji kažu. Mnogo je uzdrmao njegov ulazak. Ja znam koliko sam naporan i biću na anketi prvi kolko sam naporan. Ja ne izlazim sada iz odnosa, ali držim svoj stav. Svi moji prijatelji znaju kakav sam ja napolju, govorili su mi da sam polude i da je totalno u meni problem. Ima emocije prema meni, Stanislav je totalno uzdrmao. Znsm da se on lomi, da se pomiri kako bi delovao kada se vrati u svoj grad, šta bi mu rekli - rekao je Ša.
Imao si greške, ali si dobar čitač - rekao je Milan.
Meni je dragom, ja sam govorio uvek, možete da me pocenjujete ali nisam za pocenjivanje. Ja sada puštam da radi šta ona hoće. Neka razgovaraju, neka rade šta god hoće, ja znam šta ću tada raditi, neću izađi sigurno. Da mi je sve jedno nije, da mi je lako nije - rekao je Ša.

Nakon Nenadovog izlaganja učesnici su komentarisali njihov odnos. Voditelj je dao reč Marku Đedoviću.

Rekla je da jij je Stanislav bio u glavi. Njoj je laknulo kada je Ša rekao da neće raditi neke stavri, on je shvatio da roditelji nisu krivi već je Stanislav u pitanju. Ima gomilu stvari koji mi nisu jasni, i ovo njeno ponašanje mi je kao uvod u raskid. Sigurna je da se ne bi pomirio sa njom, jer bi mu se drugari smejali. Najbitnije je slušati - rekao je Đedović.
Potvrdila je ceo Stanislavov intervu, potvrdila je da Ša priča jednu priču, a ona oseća drugo. Rekla je da joj je čudno što Stanislav primećuje neke stvari. Mislim da mulja i da nije iskrena do kraja - rekla je Matora.

Miona Jovanović i Žana Omnia razgovarale su o Nenadu Aleksiću Ša.

Šta je Miona? - upitala je Žana.
Jako mi se spava, iskreno. Ne kapiram što se polemiše o svemu ovome. Da li ja sad treba da se nadovezujem na bilo čije mišljenje o mojoj vezi? - upitala je Miona.
Jedino što ja mogu da kažem je da ti nije bilo prijatno zbog svega što je Ša rekao - kazala je Žana.
Nije istina. Ne mogu samo da slušam da Ša nakon bilo koje rasprave želi da ode odavde. Ja da se ponižavam zbog svega ne mogu - dodala je Miona.

Krenula je tema pomirenja Aneli i Janjuš. Voditelj je dao reč Aneli Ahmić.

Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio imovinu da podelimo, pa uveče smo pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podelimo, krenula je zahrkancija i šta ćeč. Zaklela sam bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni poslednja, grizla ne je savest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da ćemo toliko brzo - rekla je Aneli.
Ko je kriv u ovoj svađi - pitao je Milan.
Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo ja - rekla je Aneli.
Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi, nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Jel ima neko neki problem , šta ste vi ovde neki mangupi, pogrešila je, ja se zakleo milion puta, svi su šta je sad - rekao je Janjuš.

Ivan i Maja udruženim snagama opleli po Aneli, Janjuš skočio kao oparen, pa zasevao poput groma.

Anelio je napravila bila veštačku frku kako Janjuš gleda u mene. To je glupost. Smatram da joj ništa nije sveto. Ona je jedan klasičan prevarant, koji se kune u svoje dete - kazala je Maja.
Majo, pa ti si se klela, mnogi su se kleli ovde - dodao je Milan.
Ja pričam o ovome sada. Voleli bi mnogi ovde da mogu da mi prebace nešto osim toga što se tiče mojih postupaka iz prošlosti. Aneli voza Janjuša kao vola, mačku pred sobom ne vidi. Bebica je mala maca za njega. Ona je loša majka po mom mišljenju. Ništa joj sveto nije - rekla je Maja.
Janjuš samo neka objasni ša je špričao pre par dana, a šta sad govori - kazao je Ivan.

Ivan i Jelena Marinković su ušli u sukob sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem. Voditelj je dao reč Jeleni.

Ko je u klipu sa Alibabom - pitala je Jelena.
Reci ko je u klipu - rekla je Aneli.
Ma bezi bre tamo - rekla je Jelena.
Ti si zlo - rekla je Aneli.

Milan je pokrenuo temu komentar Nenada Macanovića Bebice na nominacijama . Voditelj je dao reč Bebici.

Da li ti stvarno misliš ono što si rekao - pitao je Milan.
Baš sve što sam rekao mislim, jer da ne mislim ne bi se pomirili - rekao je Bebica.
Danas sam opet imao neku teoriju, jer sam skontao da kada pogleda u ogledalo gleda ka Nemanji - rekao je Bebica.
Pa danas je bila frka jer sa htela da vidim kako je, neka priča za poglede ko šta hoće ja znam da ne gledam - rekla je Teodora.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Stanislavu Krofaku kako bi prokomentarisao lubavni trougao Teodore Delić, Nenada Macanovića Bebice i Nemanje Gačića.

Da sam na Bebicinom mestu, ja bih se sklonio iz tog odnosa. Ona je priznala da je flertovala sa Gačićem, on to i sam. Ona sad gleda da ide do kraja sa Bebicom - rekao je Stanislav.
Šta da kažem kad je Teodora rekla da nema nikakve emocije prema Gačiću, pa se ne seća šta je radila?! Bebica je danas njoj zamenerao neke stvari u vezi Gačića. Ako te ne zanima šta mi pričamo, šta Gačić radi, što onda nemaš poverenje u nju? Čemu onda sve to ako on misli da je njen flert s Gačićem bio bez emocija - kazao je Anđelo.
Meni to prebaci samo u glavi - dodao je Bebica.
Ne može to da prebaci, Bebice. Moraš da budeš svestan da nemaš poverenje u nju - kazao je Anđelo.

Učesnici komentarišu Teodorin i Bebicin odnos. Voditelj je dao reč Mileni Kačavendi.

Bebica je rekao da će se baviti tobom i Samirom, kao i je Anitom i Anđelom. Što se bebica zakačio na tebe - pitao je Milan.
Bliži se kraj rijalitija, pa se sad kače na Samira i mene, kako on kaže vaćarimo se - rekla je Kačavenda.
Sedite zajedno, glite se, folirant je, daje lažnu nadu - rekao je Bebica.
Ti si folirant, Milena je slobodna, a Teodora je flertovala dok je bila zauzeta, opsedaš je i ona je sa tobom da se ne ubiješ, poludeo si od kad si se zaljubio - rekao je Đedović.

Učesnici i dalje komentarišu odnos Bebice i Teodore. Voditelj je dao reč Jeleni Mariković.

Poenta je da Bebica idalje ne sme nikom ništa da kaže, mnoge stvari si ti prećutao, a ljudi su postali kivni jer si rekao videćete
Jel Bebica ovde kriv - pitao je Milan.
Kako nije, Teodora je sad ustala i rekla prvi put realno - rekla je Matora.
Bebica je napravio grešku u vezi Teodore, posvađao si se sa Milenom koja ti misli dobro, ti treba da pustiš njih da se svađaju - rekao je Janjuš.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Urošu Rajačiću kako bi otkrio kakva je njegova priroda odnosa sa Jovanom Cvijanović i Majom Marinković.

Šta se dešava sa Jovanom, Majom i tobom? - upitao je Milan.
S Jovanom nikakvu komunikaciju nemam. Što se tiče Maje, dobacujemo ponekad jedno drugom. Čuo sam da ljudi po Beloj kući pričaku da ja nju uhodim, a ja smatram da niko nikog ovde ne uhodi - rekao je Uroš.
Je l' misliš da si se prevario kad si mislio da ćeš osvojiti Maju, a ipak nisi i na sve to si i Jovanu izgubio? - upitao je Milan.
Nisam se ja prevario. Bolje mi je kad sam sam. Maja ne prestaje s provokacijama, ali ja nju neću preckati - rekao je Uroš.

Voditelj pričitao rezultate ankete, evo koje odneo treće mesto za NAJNAPORNIJU osobu.

Birali ste najnapornije osobe, na trećem mentu je Ša - rekao je Milan.
Ume da bude naporan, nisam ga navela danas, ali ume da bude mnogo naporan - rekla je Miona.
Očekivao sam i prvo mesto, umem da budem mnogo naporan - rekao je Ša.

Voditelj Milan Milošević saopštio je učesnicima Elite ko je zauzeo srebrnu medalju, odlukom publike na anketi najnapornijih takmičara.

Lejdi, Žana je na drugom mestu - upitao je Milan.
Žana je žena koja priča sama sa sobom. Iritantna je. Stalno ima potrebu da dobacuje i upada drugima tokom izlaganja - rekla je Lejdi.
Nemam nikakav problem sa tim. Biću naporna učesicima. Baš me briga, ja ću se truditi da budem naporna - kazala je Žana.

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je proglasio ko je odneo prvo mesto najnapornije osobe.

Na prvom mestu najnapornije osobe Elite komentarisaće Anđelo, je Ivan Marinković - rekao je Ivan.
Naravno das će on da odnese titulu svake loše ankete. Apsurd je da priča o porodici, jako je naporan u njegovim lažima, ja sam njih stavio u paketu.Pretio je mnogima - rekao je Anđelo.
Baš mi je drago što sam naporan ovaj, tako da ovaj, bas mi drago ovaj - rekao je Ivan.

Autor: N.Š