AKTUELNO

Takmičari su bili nevešti u pokušaju krađe na trafici ,,Zadruge".

Kako su svi ukućani imali mogućnost da na trafici ,,Zadruge" kupuju sve neophodne namernice za opstanak u najpopularnijem rijalitiju, jedan od njih se podvrgao krađi, a kamere su sve to odmah usnimile.

Foto: TvPink Printscreen

Filip Đukić mislio je da će nadjačati sposobnost Velikog šefa da primeti i najmanji događaj u Beloj kući, a zbog toga je i pristiglo pismo koje je sve takmičare zaprepastilo.

Zadrugari, kao što znate već mnogo puta je rečeno da je krađa od Velikog šefa zabranjena. To što kradete jedni druge, to je vaš problem,. Ali, od Velikog šefa ne smete da kradete, kada odete u prodavnicu i sve što se tiče toga. FIlip je danas pokušao da odglumi zadrugarskog Robih Huda, ukoliko ne vratiš to što si ukrao, bićete svi kažnjeni sa 300 dinara budžeta ili ćeš odmah vratiti u poštansko sanduče

Filip je bio nasmejan nakon što je vođa Gordana Džehverović pročitala pismo, pa je i priznao šta je tačno pokušao da prokrijumčari zbog, kako kaže, pojedinih devojaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukrao sam 3 tampona, šampon i 3 dezodoransa...i da, ukrao sam i cedevitu - priznao je Filip.

Ni Miljana Kulić nije ostala ravnodušna zbog kazne koja će uslediti ukoliko Đukić ne vrati ono što je oteo.

Htela sam da kažem nešto. Danas je stiglo pismo Velikog šefa da više kolektivnih kazni nema. Ja ni zbog koga neću da plaćam kazne, obraćam se produkciji. Da plaćam 300 dinara zbog nekog ko je to uradio. On meni nije ni momak niti mi je član porodice. Neka nađe novac od svojih drugara ili da ga produkcija kazni na svoj način - rekla je ljutito Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani gotovo da i nisu mogli da se dogovore na koji način će rešiti ovaj problem, a ovo je ujedno i prilika da se pokaže kolegijalnost svih zadrugara. Kakav je dogovor pao na kraju, pogledajte u video u nastavku.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'