AKTUELNO

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Zorana Simeunović nedavno je potresne i bolne detalje iz detinjstva.

Pevačica je podelila traumu sa kojom se nosi čitav život, a koja je uticala na to, da ranije odraste.

Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - ispričala je Zorana na Kurir televiziji.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Suprug pevačice, kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović ispričao je da se trudi da pomogne Zorani da prevaziđe ovo teško iskustvo.

Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - rekao je kompozitor.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Pevačica je opisala kako se osećala nakon ovog jezivog postupka sveštenika.

Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - ispričala je Zorana.

Inače, pevačica čeka dete sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunović, a zbog razlike u godinama se više puta našla na meti zluradih komentara.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs