AKTUELNO

Sve rekla!

Miona Jovanović je naredna gostovala u Šiša baru kod Darka Tanasijevića gde je komentarisala svoje sukobe sa Nenadom Aleksićem Ša i Stanislavom Krofakom.

Što se tiče celog izlaganja u petak, ja sam bila sluđena, nenaspavana, zapetljala sam se - rekla je Miona pa se osvrnula na Stanislava i njegov boravk u Beloj kući:
Nosim se fino, ne razmišljam o njemu da li se snašao. To je bilo samo u startu, kada sam pričala NEnadu, ali on se snašao. Ja nisam brinula o njemu, ali moram da kažem da osoba pored mene, kao što je Nenad, meni je normalno da čestitam Stanislavu rođendan. On meni ništa loše nije uradio, a ovde bih neprijatelju čestitala rođendan, a ne svom bivšem momku. - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi komentarišu da pokušavaš da opereš sebe pa iznosiš neki prljav veš između tebe i Stanislava?
Ja sam bila nesigurna u njega, nisu tu bile poruke gde je on potencirao nešto. Bilo je tu slika i svega, ali moram da kažem da mi nije bilo prijatno kada sam čula šta je on radio za mene, ja sam se nadala da će on da pokuša da mi stavi do znanja da je tu, ali eto... - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako stojiš sa zalihama karmina? - upitao je Darko-.
To je jako ružno, on bi se stalno ljubio, a ovde je nestašica šminke. To ne znači da ću da poljubim Nenada zbog toga, ali ja pazim na to, a njega to nervira. Pored toga on meni gura hladne ruke ispod majice, meni to smeta. Mada ja kada sam nervozna meni sve smeta. - dodala je Miona.
Ti stalo staviš ruke na uši kada Ša priča?
Ne mogu da ga slušam, on i ja smo u ljubavnom odnosu, a ispada kao da se svađamo stalno - rekla je Miona pa otkrila kako je živela sa Stanislavom.
Živela sam zdravo, vodila sam računa, ostavila sam cigarete, ali mi nije jasno što je to pomenuo - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.