AKTUELNO

Voditeljka Nataša Pavlović neretko pokazuje svoje kulinarske sposobnosti u emisiji "Praktična žena", a sada je doživela peh.

Nataša je ovoga puta pravila kolače za svog sina, a on je svoj utisak odlučio da podeli na TikToku, te je svima otkrio da mu se ne sviđa mamin specijalitet.

- Izblamirao me sin za sve pare. Pravila sam neke odlične keksiće, ali evo njegove reakcije - rekla je voditeljka koja je potom objavila snimak na kojem njen naslednik ocenjuje ovaj slatkiš.

- Zdravo ljudi, danas ću probati kolače koje moja mama napravila za mene i brata. U redu ljudi, ipak nisu tako dobri, ne znam koju ocenu bih dao. Možda pet od deset - rekao je iskreno dečak.

Nataša: Drago mi je što je moj muž imao milion žena!

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao milion žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - rekla je ona tada za "Story".

Autor: N. Ž.