AKTUELNO

O dvadesetčetvorogodišnjoj pevačici Mioni Jovanović regionalna javnost ne prestaje da bruji otkako je početkom septembra prošle godine postala učesnica rijalitija "Elita", a naročito nakon što je rešila da javno ostavi svog partnera Stanislava Krofaka i uplovi u emotivnu vezu sa tada još uvek oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Njihov odnos obeležile su svakodnevne dramatične rasprave, koje su sve učestalije otkako se pre osam dana u Belu kuću uselio ni manje ni više nego Stanislav, Mionin bivši! Tog trenutka se, mnogi bi rekli, formirao ljubavni trougao u "Eliti", gde se danima već polemiše o njihovim reakcijama, osećanjima, prošlosti i verbalnim obračunima, a snimak koji je ovih dana zapalio mreže jeste onaj kojim se Miona predstavila uoči ulaska u "Elitu".

Foto: Pink.rs

- Moje ime je Miona Jovanović, dolazim iz Kragujevca. Imam 23 godine i bavim se pevanjem. Svašta nešto se promenilo, našla sam momka u međuvremenu, nadam se da će sada biti sve kako treba, da ću se pokazati u pravom svetlu. Neću biti ravna linija, pokazaću svoj karakter. Ja sam generalno osoba koja je staložena, mirna, tiha, koja ne da na sebe, ali trudiću se da tamo izaberem prave osobe, da budem u okruženju ljudi koji meni priliče, ali opet, u rijalitiju nemaš normalne osobe, ja to moram da izjavim, zaista - pričala je Miona, koja je garantovala da će tadašnjem partneru Stanislavu biti verna.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ne tražim drugarice, drugare, ulazim zauzeta. Partner me je podržao. Iskreno, verna sam partneru, a što se njega tiče, ja se nadam! Mislim, ja ne mogu da kažem biće ovako ili onako, jer se uvek ispostavi suprotno, ali ja verujem u njega i nadam se da će sve biti kako treba.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj put će Miona biti suprotnost onoj Mioni od pre par godina. Pokazaću kakva zaista jesam, neću biti povučena, jer nisam takva. Ne ćutim nikome. Sve sa stilo mi to je to - poručila je tada ona, a u kojoj meri je ostala dosledna svojim obećanjima, prosudite sami.

Autor: Pink.rs