AKTUELNO

Opleo!

Mikica Bojanić bio je gost u emisija 'Pitam za druga' kod voditeljke Maše Mihailović, te je komentarisao aktuelne teme u Beloj kući. Mikica se osvrnuo na Anitu Tomić i Matoru, čijoj je i svadbi prisustvovao, a evo šta kaže za Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba mnogo biti pametan da dođemo do zaključka zbog čega je bila Anita sa Matorom. Meni je samo krivo što je Matora zagrizla tu udicu. Ona je mnogo naivna, ali koliko se ona zapravo lepo ponašala prema Matoroj, to je fascinantno - rekao je Mikica.
Ja ne znam da li sam video da je neki muškarac ljubomoran koliko je Anita bila kada je Matora u pitanju - rekao je Mikica.
Ona sama kaže da je prvi put da se prema njoj ponaša tako neko - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Nije moguće da je ona toliko nekog zavolela i da je sve to nestalo za tri ili sedam dana. Ja ili bilo koji čovek ne verujem da možemo nekog za tako kratko vreme da preboliš. Nigde ne piše koliko će ta veza da traje, ali sve što je Matora uradila za nju i ona odjednom kao našla drugog lika - rekao je Mikica-

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je realno da je baš sa Anđelom odlučila da bude? - upitala je voditeljka.
To mi je čisti interes, kalkulisanje. Kad sam ja bio u Zadruzi svi su se takmičili što nema za ovog pitanje za onog. Meni je to bilo glupo, tako da po svemu sudeći mislim da je to čisti interes. Gledali smo Anitu i pre Matore i sada hoćeš da mi kažeš da je on nju izabrao i kao ona će mu biti devojka - rekao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.