AKTUELNO

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Ksenijini roditelji iako razvedeni, zajedno su došli tada 20.marta.2010. godine na sahranu svoje ćerke, a pored njih na sahrani je bila i Ksenijina polusestra po ocu Mia.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ksenija je za života više puta pominjala koliko joj je sestra bitna iako je između njih dve bila velika razlika u godinama, da su njih dve bile izuzetno bliske. Mia je imala samo 13 godina kada joj je sestra ubijena.

Danas, Mia je izrasla u pravu lepoticu, a mnogi govore da neverovatno podseća na pokojnu pevačicu za koju nije krila da joj je bila uzor u životu.

Koliko joj je Ksenija značila i koliko joj nedostaje govori i to da je Mia na svojoj ruci istetovirala čuveni logo nastradale pevačice kako se potpisivala na sve svoje spotove sa "Xenija"

Foto: Instagram.com

Mia je čak u jednom intervju rekla da želi da nastavi stopama svoje sestre ali u drugoj branši:

Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da i ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – rekla je Mia Pajčin u jednom intervjuu.

Autor: N.B.