AKTUELNO

Poznata glumica Mirka Vasiljević veoma je vezana za porodicu, a svoj privatan život trudi se da drži daleko od očiju javnosti. Naime, ona sa svojim vanbračnim suprugom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a malo ko zna da je ona zapravo odrasla bez očinske figure.

Otac Mirke Vasiljević napustio je jako rano, pa je njena majka Mirjana glumici bila najveći životni oslonac. Kako je istakla prilikom razgovora na ovu temu u jednoj emisiji, jako je vezana za teču i deku koji su joj, kako kaže, zamenili očinsku figuru, te i da joj zapravo muške figure u životu nije falilo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari - rekla je Mirka svojevremeno u jednoj emisiji, pa istakla da su joj očinsku figuru zamenili teča i deka.

- Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Imamo dosta jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, mnogo mi je značio učitelj od prvog do četvrtog razreda, tako da nisu manjkale muške figure u mom životu - rekla je svojevremeno ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, ono što je u neku ruku zanimljivo, jeste da je glumica ime dobila upravo po svom ocu koji se zvao Mirko.

Podsetimo, iako su više od decenije zajedno, Mirka i Vujadin nisu se venčali.

- Ja sam kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može već da bude sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više i da je najbitnije kakva će biti atmosfera- rekla je ona nedavno za Grand.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Autor: N. Ž.