AKTUELNO

Sanju Vučić je rano jutros prepao zemljotres, mislila je da joj se soba trese zbog mračnih sila.

Jutros je u 4.06 časova zemljotres jačine 5,4 stepeni po Rihteru pogodio Crnu Goru. Epicentar je bio 32 kilometra severozapadno od Nikšića, registrovan na dubini od 15 kilometara, a potres su osetili i stanovnici ove zemlje, ali i građani Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Nakon ovog jakog potresa, usledio je niz novih.

Jedna od osoba koju je zemljotres uplašio bila je popularna pevačica Sanja Vučić, koja je bila budna u ovo doba.

- Da li se upravo desio neki zemljotres ili meni neke sile iz druge dimenzije tresu krevet? - upitala je Sanja korisnike društvene mreže Iks (Tviter), te stavila emotikon koji plače.

- Imam osećaj da je trajao minut - napisao joj je jedan korisnik.

- Bukvalno, samo što mi srce iz grudi nije iskočilo, tražila ruke iz senke oko kreveta - nastavila je Sanja, pa dodala:

- Bože sveti, prepadoh se. Mislim i zemljotres je katastrofa, ali i sile iz druge dimenzije su mi jezive - nadovezala se ona.

Inače, za domaće medije oglasili i stanovnici Crne Gore, koji su bili preplašeni.

- Krevet i ormari su se tako zaljuljali da sam skočila iz kreveta. Nije to dugo trajalo, ali je bilo strašno. Tek posle nekoliko minuta smo zapravo shvatili šta se dogodilo i iskreno i dalje smo u strahu da se ne ponovi - rekla je za domaće medije B.V. iz Herceg Novog.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Zatresao se luster toliko jako da sam mislila da će da padne pravo na mene. Na šestom sam spratu, samo mi je bilo u glavi šta da radim ako se nastavi. Mrak napolju, sama u stanu, bilo je baš strašno. Nije dugo trajalo, ali sam pomislila da će se nastaviti, jer za jednim zemljotresom uvek bude još nekoliko. Samo sam se nadala da neće biti jaki - rekla je za domaće medije J.J. iz Nikšića.

Autor: N. Ž.