AKTUELNO

Noć koja je promenila sve!

Prethodnu noć na imanju Elite obeležila je emisija "Pitanja gledalaca", a od ulaska voditelja Milana Miloševića u Belu kuću, takmičarima nije bilo dobro.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prvo pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša, koji je mora da otkrije šta je to što ga nervira kod Uroša Stanića, te je nakon njega Marko Janjušević Janjuš dao svoju sud o njihovim sukobima.

Jako bezobrazan mali, dečka kada prebaci ima poremećaj ličnosti, u jednom trenutku ćuti, onda provocira. Nas je provocirao dva meseca, ja nisam reč progovorio. Ša treba da ga izdrži, mora ga izdržati, pustiš ga dva puta, tri, pa nek dobacuje. On je prošao u jednoj emisiji 19 puta - rekao je Janjuš.

Miona Jovanović je odgovorila na pitanje gledalaca koji je primetio njenu sreću na licu od ulaska Stanislava Krofaka, što je Miona porekla.

Po čemu? Jako sam nervozna. Nikad mi gore nije bilo. Ne znam samo šta gledaoci vide. Ja sam jako loše zbog svega što se dešava. - rekla je Miona.
Ja sad pred svima kažem Mioni da ako smatra da želi da se udalji od mene, neka se samo izjasni, samo da me ne laže. Ja to ne mogu da podnesem. Ja Mioni kažem šta mi smeta, a onda kao da ne želi da čuje to što joj govorim. Ne razumem neke njene postupke i zbog toga dolazi do haosa. Ako je sad Miona ostavi, meni će biti mnogo teško, ali ja da molim ne pada mi na pamet - kazao je Ša.
Ako stvarno to misliš, slobodno me ostavi. Neću da živiš u nekim mislim da radim nešto zbog njega - dodala je Miona.

Takmičari su nakon toga osudili Mionu jer je otkrila da želi da čestita Stanislavu rođendan. Đedović ju je upitao da li zna kako se Stanislav osećao dok se ona ljubila sa Ša, a onda je Ša otkrio koliko je Miona provocirala pominjajući bivšeg.

Miona je nakon toga zapretila Ša da će ga ostaviti ako se bude ponašao kao klošar i ološ.

Nakon toga Miona se osamila sa Anitom Stanojlović kojoj je otkrila da ne želi da bude loša prema Stansilavu iako zna da će zbog toga imati probleme.

Usledilo je novo pitanje za Mionu, a ticalo se toga da je priznala Ša da se kaje što nije pričala sa Stanislavom kada je ušao u Elitu, što je ona porekla.

Ona je rekla da bi trebalo nasamo da porazgovaraju, a ja sam rekao da bi mi to smetalo da uradi. Ja, njen dečko, ne želim da ona bude s bivšim sama ovde i razgovara. Ako je priča s njim gotova, a mene voli, nema komunikacije. Miona ovde priča o tome kako Stanislavu mora da čestita rođendan, a ja Vanji, koja je bila trudna sa mnom ne bih imao nameru da čestitam. To je za mene kraj - kazao je Ša.
Meni onda nije jasno onda da ste pričali o zajedničkom životu. Onda je on lud ako je tako, a pričala si da ste o venčanju čak pričali - istakao je Đedović.
Ljudi, čovek hteo da upadne ovde kad je Miona ozvaničila vezu sa Ša - dodao je voditelj.
Ako je to istina, promenila bih mišljenje o svemu - kazala je Miona.
Kad sam ja izašao jednom prilikom u klub mog prijatelja, tu su bile neke devojke. Bila je proslava, ali ja ništa sa njima nisam znao. Ja sam helihopterom želeo da se spustim ovde. Dron sam želeo da uzmem da joj kažem to. To zna njena majka - istakao je Stanislav.
Sad imam drugačije mišljenje o tome. Promenila sam mišljenje - rekla je Miona.
Promenila si mišljenje? Molim? Imaš želju da se vratiš? - upitao je Ša.
Mislim da sam promenila mišljenje kad je reč o tome da mu nisam bila bitna - kazao je Miona.

Milena Kačavenda je dala svoj sud o Mioni nakon što je saznala da je Stanislav hteo da se bori za njenu ljubav, nakon čega je Ša zapenio jer Miona nije htela da mu da ruku što je on shvatio kao provokaciju.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su svoju žučnu raspravu i tokom reklamne pauze, prilikom čega su pale teške reči.

Nikola Lakić i Bojana Pavlović optužili su Mionu Jovanović da nije ravnodušna prema Stanislavu Krofaku, ali i da ne može da ode od Nenada Aleksića Ša.

Ša se sve vreme žalio Žani zbog sukoba sa Mionom, ubeđen da od momirenja nema ništa

Nenad Aleksić Ša pokušao je da reši problem sa Mionom Jovanović, ali očigledno bezuspešno. On je optužio Lepog Miću da svađa njega i Mionu kako bi se ona pomirila sa Stasnislavom.

Stanislav je nakon toga otkrio kada je stavio tačku na podnos sa Mionom, te je obelodanio šta mu je njena majka rekla.

Usledio je sukob bračnog para Marinković i Anite i Anđela, te su pale teške uvrede.

Stanislav je još jednom stavio do znanja svima da pomirenja sa Mionem neće biti i da ju je precrtao, a ona je otkria šta joj je najviše smetalo u njihovom odnosu.

Aneli Ahmić je potom otkrila šta joj najviše prija i šta joj smeta kod njenog izabranika Janjuša.

Usledilo je pitanje za Mionu.

Miona od koga si imala više poštovanja, od Stanislava ili Ša? - glasilo je pitanje.
Imam i sa Nenadove, imam i sa njegove. Nije me ni Stanislav poštovao u svemu, kao ni Ša. Kada se stave plus i minus, tu su negde - rekla je Miona.
Ove stvari koje je doživela sa njim, nikada nije sa mnom. Mnogo smo drugačiji ja i on - rekao je Stanislav.
Isto tako nije dobila toliko pažnje od njega kao i od mene. - rekao je Ša.

Odnosi Uroša Rajačića sve zanimaju, tako jeon sinoć morao da odgovori na pitanje o odnosu sa Majom Marinković, pa je tada i potkačio Filip Cara,

Anđela Šparavalo je ponovo porkla svoje reči te je rekla da ona nikada nije birala između porodice i Bojane.

Stanislav je nakon toga naveo tri najlepše žene u Eliti, a na prvom mestu je naravno bila Maja Marinković.

Autor: N.B.