AKTUELNO

Nikoga nije štedeo!

Tokom prošle noći došlo je do zbližavanja između Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Naime, njih dvoje su sve vreme igrali zajedno na žurci, a pored toga, Stanislav je danas i priznao da mu se sviđa Maja.

Međutim emocije nisu uzajamne, jer je Maja u razgovoru sa Jelenom Marinković otkrila da joj se sviđa Uroš Rajačić, što je mnoge iznenadilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo nazvali Majinog oca Takija, koji nam je otkrio kako gleda na zbližvanje Stanislava i Maje:

Igraju oni mnogo opasno, ali Stanislav je Majin fan. Miona je sama rekla da se Stanislav loži na rijaliti. Vidi se da on juri priču, iako je kikbokser. Maja je tamo najveća zvezda i svima je karta za opastanak, pa nije ni čudo što je on juri. Ona od nebitnih pravi bitne. - rekao je Taki, pa se osvrnuo na to što je Maja rekla da joj se sviđa Uroš Rajačić:

Foto: Pink.rs

Videli smo iz priloženog da Maja voli sve nakaze. Setimo se ološa iz Crkvenice, Krompira u kaputu, rošavi Janjuš, pogledajte na šta liču, da ne pominjemo one koji su još bili sa Majom, punoglavci... Ja kao da sam gađao na Boga kamenjem pa mi ona to radi. Iskreno ne znam da li će ona ući u vezu tamo, nikad se ne zna, zatvoren prostor, ali nadam se da neće - rekao je Taki.

Foto: PINK.RS

Autor: N.B.