AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

Legendarni glumac Lane Gutović, napustio nas je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini. On je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje je dobio sa ženom iz prvog braka.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Facebook Printscreen

Milica Gutović nedavno je objavila snimak u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Prošlo je tri godine otkako nas je napustio Lane Gutović, a komšije ga i dalje pamte kao nekog kog ko je svojim prisustvom mamio osmeh na lice.

- Poznavala sam Laneta. Javljao se. Meni jeste, on je bio takav, kako kome. U kući je živeo sa ženom Biljanom, dok se nisu razveli, a posle razvoda su sinovi Spasoje i Jakov ostali kod njega. Tu žive i dalje. Voze kvadove, tad ih vidim. Pre Biljane je tu živeo sa prvom ženom i ćerkama, Milicom i Nevenom. Sećam se kad ih je vodila u obdanište i tad se ceo komšiluk držao zajedno. Sad smo se svi otuđili...Kao Indijanci, niko ni sa kim. Njih dvoje su se brzo razveli, a ona je otišla sa ćerkama. Ne znam ni čime se bavila, ni kako se zvala. A što se njega tiče, dovoljno je da ga čovek vidi i da mu izmami osmeh na lice. Bio je super osoba - rekla je komšinica Brana za Telegraf.rs, dok je komšija Mića Laneta doživela skroz drugačije.

Foto: Beta/Medija Centar Beograd

"Pričalo se da sa ćerkama nije u dobrim odnosima"

- Viđao sam Laneta. Čudan je on nekako bio, ne znam... Živeo je tu sa sinovima, Spasojem i Jakovom. Oni su sad veliki, koliko znam još se nisu ženili... ali o njima generalno se stvarno malo zna. Jedino što ih stalno viđam na nekim motorima. O Biljani i Jakovu ne znam ništa, nju ne znam ni da li sam video nekada, dok za Spasoja znam da je završio za arhitektu. Znam da se i pričalo da je i sa prvom ženom imao dve ćerke i da nije u dobrim odnosima sa ćerkama, ali ja njih stvarno nikada nisam video. A što se Laneta tiče, ko je sa njim mogao da bude u dobrim odnosima...nije ni bio u svađi sa drugima, ali nikome se nije javljao. Recimo, imao je uvek po par automobila u dvorištu, mislim da je zadnjeg "bubu" kupio, ali ih nikada nije vozio. On je svakog dana vozio vojni kamion sa prikolicom, kao da ide na ratište... Oblačio bi uniformu, beretku... kao da ide u front, a ne u prodavnicu. Kad god sam ga video bio je u tom kamionu. Takav je išao i u prodavnicu - rekao je.

Foto: Beta/Medija Centar Beograd

- Poznavala sam Laneta. Znam gde mu je kuća, ali ne znam ko tu sve živi. Ja sam poznavala njegovog oca, a Laneta sam ponekad viđala. Nismo pričali... Znam da mu je otac poginuo u saobraćaju, njega znam zbog televizije, ali stvarno nismo nikad pričali...U toj kući su živeli njegovi roditelji, a sada su na istom mestu sahranjeni i majka i otac i on. Oni su bili prosvetni radnici, radili su po školama. Milanovu decu stvarno ne znam, a i njega kad sam viđala znala sam da okrenem glavu...ali ne znam ni ko živi u kući, jer stvarno nikoga ne viđam tu, čak ni iz autobusa - rekla je komšinica Pava.

Inače, kontejner pokojnog glumca Laneta Gutovića, koji je bio postavljen na reci u Neuzini obijen je pre otprilike godinu dana, nakon čega je sklonjen sa privatnog poseda, tvrde meštani sela u opštini Sečanj.

Autor: pink.rs