AKTUELNO

Nije im bilo dobro kada su čuli

Zahvaljujući sinoćnjem baražu u "Zadrugu" su se vratile izbačene učesnice Nena Petrović i Mina Vrbaški, koja je jedva dočekala da sa zadrugarima podeli informacije iz spoljnjeg sveta, što je strogo zabranjeno. Zbog toga što je tokom čitave noći iznela niz tačnih, polutačnih, ali i potpuno netačnih informacija, Mina je kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara. Međutim, to nije sve.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef poslao je pismo u kojem je saopštio da će, zbog toga što su, zahvaljujući Mini, svi zadrugari informisani o dešavanjima u spoljnjem svetu, ostati bez onog za čim nedeljama žude, budući da za tim više nema potrebe.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da je Mina danas kažnjena zbog iznošenja informacija iz spoljašnjeg sveta i da vas je zatrpala tačnim, polutačnim i netačnim informacijama, doneli smo sledeću odluku - kako ste skoro svi dobili raznorazne informacije i kako je većina vas obaveštena o tome šta se dešava u spoljašnjem svetu, zbog odluke koju smo doneli možete se zahvaliti samo Mini - započeo je Vojke čitanje pisma, a potom nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

- Mislimo da je zbog svega što vam je ispričala nepotrebno da se čujete sa svojima, jer ste uprkos zabrani o iznošenju informacija obavešteni šta misle vaši, šta se dešava napolju, kao se osećaju i slično. Žao nam je što ćete ostati uskraćeni za telefonske pozive zbog informacija koje je Mina iznela, posebno zato što nije sve što je rekla istina, pa će pojedinci ostati uskraćeni za prave informacije i za ono što se zaista događa. U narednih mesec dana su telefonski pozivi u "Zadruzi" zabranjeni, pa vas obaveštavamo da novac nema potrebe da štedite za pozive kojih neće biti. Sve znate, o svemu ste obavešteni, nepotrebno je i suvišno da se čujete sa svojima - glasilo je pismo Velikog šefa, zbog kojeg je Mina ostala nema.

Foto: TvPink Printscreen

Za reč se odmah javio Lepi Mića, koji je podržao odluku Velikog šefa i ponovio da je kršenje osnovnih pravila nedopustivo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je odgovor na ono što se konstantno pravimo gluvi. Moramo poštovati pravila produkcije, kada se nešto kaže, da se to poštuje - ponovio je Mića, a na koji način su zadrugari prokomentarisali odluku Velikog šefa, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Mina Vrbaški

'