AKTUELNO

Bez zadrške!

U nomom izdanju emisije ''Pitam za druga'', voditelj Jovan Ilić obavio je razgovor sa pevačicom Marijanom Zonjić putem video-poziva u kom je oktrila planove za naredni period, ali i prokomentarisala aktuelna zbivanja u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Čestiam ti na novoj nekretnini u Crnog Gori. Mogu je nazvati pravom mini vilom. Sad si uzela još jednu nekretninu u Beogradu.
Do kraja godine će biti gotovo, ako Bog da, ali ne želim da pričam o tome dok ne budem imala sve papire, pa onda mogu da pričam o tome.
Postoji li neki muškarac u tvom životu?
Odlučila sam da privatnost zadržim za sebe. Trenutno neću ništa otkrivati.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš odnos Aneli i Janjuša?
Podržavam taj odnos. Mislim da su se našli, imaju slične načine života. Primirili su se oboje, tako mi deluje. Deluje mi da se Janjuš uozbiljio, volela bih da im ta priča uspe.
Kako ti se čine Miona i Ša? Da li si ispratila ulazak Stanisala Krofaka?
Ne znam koga pre da žalim. Stanislava žalim najviše. On je ušao kao neki alfa mužjak, a kad je ušao, nakon što mu se Ša izvinio za sve one uvrede, on se primirio. Očekivala sam više, deluje mi jako povučeno. Što se tiče Ša i Mione, on mi je tek posebna priča, ispran mu je mozak. Ja ne mogu da prepoznam njega. On je na beton ljubomoran. Mislim da će ga Miona izludeti totalno.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji li nešto između Stanislava i Vanja? Spekuliše se da nije samo reč o prijateljstvu.
Ne mislim da ima tu nečega više. Ne smatram da je Stanislav njen tip. Znam Vanju sa Toktoka.
Kako komentarišeš odnos Anđele i njene porodice? Kako ti deluje to što oni ne podržavaju njenu vezu s Bojanom?
Ili ima neku patologiju ili se plaši svbojih roditelja, pa se onako ponaša. Iskreno, ja ne mogu da je sasvim procenim kao osobu. Smatram da nema Bojane, ona ne bi u rijalitiju mogla da dođe do izrađaja. Izgleda mi kao neki patološki lažov koji radi sve samo da bi bila bitna. Smatram da je ozbiljan lažov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini odnos Miljane i Darjana?
Ne znam. Miljana mora da bude svesna da ima dete kod kuće. Njena porodica je divna, ne mogu da verujem da ih ne sluša. Ne dopada mi se kako se taj čovek ponaša. On je pokazao da je dno dna time što je izvređao Snežanu, s kojom je bio. Miljanu je jedino voleo Bebica. Darjan je isti kao Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.