AKTUELNO

Ne podržava njene simpatije prema Gačiću!

Teodora Delić u emisiji 'Pretres nedelje' kod voditelja Milana Miloševića, otkrila je da gaji simpatije prema Nemanji Gačiću, ali i da voli Bebicu, dok je Nemanja bio jasnog stava da mu se ona sviđa. Tim povodom kontaktirali smo majku Teodore Delić, Slavicu, koja se oglasila za Pink.rs i dala svoj sud, te i otkrila koga bi ona više volela za zeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je jasno rekla da voli Nenada, a Gačić je priznao tako da Tea nema ništa s tim i nema emociju prema Gačiću, ali odgovorno tvrdim da ona voli Nenada. Gačić joj je slao poljupce i srca preko stola, nije na to reagovala, Đedović i Kačavenda što su je napali, oni bi posvađali dva oka u glavi, a kamoli Nenada i Teodoru - istakla je Slavica, pa dodala:

Foto: Pink.rs

Ona je koketa u prirodi jer se bavi modelingom igra u spotovima i foto model je tako da ništa namerno nije uradila, uvek je volela da bude ispred kamera a ne iza njih. Ona Nemanju smatra kao prijatelja i ništa više od toga. To što se on u nju zaljubio, Tea ništa nije kriva zbog toga - otkrila je Slavica.

Autor: N.P.