AKTUELNO

Šok!

U toku je raspodela budžeta Žane Omnie. Naredna na redu kojoj je udelila budžet bila je Slađa Porešelina Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo, da su te tražili, ne bi te takvu našli za ovaj rijaliti. Želiš da si uvek i svuda - rekla je Žana.
Jako si dosadna. Smara me jako tvoja podela budžeta. Kivna si na mene jer me je Bobanac pozdravio i ovako i kad je bio ovde - kazala je Slađa.
Što se tiče Bojane, mislim da nisi realna u mnogim situacijama. Mali budžet Jako si drčna i bezobrazna. Vidim da postaješ sve svesnija i svesnija toga da Anđela dobija sve na ciku i dreku uživotu. Radiš iste stvari koje je radila i Matora. Ako vidiš da Anđeli nije najvažnija porodica, nećeš joj biti ni ti - kazala je Žana.
Žana, mene ne zanima šta ovde ko goovri. Kad su učesnici meni vređali porodicu, niko nije brinuo kako se ja osećam. Sada odjednom vi marite kako se ja osećam u odnisu sa Anđelom - istakla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, ti si jako loša osoba i jako loš čovek. Mislim da to što si sa Ivanom mnogo toga govori o tome kakav si ti čovek, iskreno. Ti si pokazala svoje pravo lice u nekoliko navrata. Iskreno, ja smatram da nemaš ni gram empatije. Neko si ko se pravi da ništa ne razume. Veliki si egocentrik, sujetni i pokvareni. Imam najgore moguće mišljenje o tebi. Ako nešto imaš da dodaš, ti reci - rekla je Žana.
Lakiću ide srednji bužet. O njemu nemam lepo neko mišljenje. Mislim da one stvari koje si opraštao Ivanu ja ne mogju nikako da razumem. Pitaa sam te u nekoliko navrata kako to možeš da dopustiš, ali nikada nisam dobila odogovor na to. Zbog rijalitija radiš sve, a rekao si da nisi takav - kazala je Žana.
Mali budžet ide Ivanu. Pokretni hemororoid i šibicar. Gori od žene da degradira majke svoje dece. Neko je ko bi uradio sve za sto evra. Mene je sramota njegove sramote. Ne vrednuje ono najsvetije što ima kod kuće. Ne brine o sojoj ćerki koja je u pubertetu. Vređa ženu s kojom ima tu ćerku i iznosi grozne tvrdnje. Neko ko se tako ponaša prema svojoj deci i majkama svoje dece, ne može ni da se ponaša kako treba ni prema drugim ljudima - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.