AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić svakog petka i vikenda temama koje obrađuje u okviru svog jutarnjeg programa, prikuje milione za male ekrane, te je upravo zbog toga i dobila epitet "kraljice šera", s obzirom na to da je u višečasovnom uživo programu ubedljivo gledanija od svih konkurentskih medija.

Te tako, Jovana je za sutra pripremila samo ekskluzivne goste i teme, a među njima naći će se ispovesti, a naš poznati glumac prvi put kod Jovane govoriće o aferi koja trese region danima unazad.

Megaeskluzivno - Ispovest Branislava Lečića, prvi put govori o aferi koja trese domaću javnost!

Osuđen bez sudije, satanizovan, vređan i ponižavan bez prava da se njegova reč čuje, Branislav Lečić doživeo je još jednu nepijatnost kada su njegove kolege pokušale da mu ospore dugogodišnju karijeru i ustavno garantovano pravo na rad i životnu egzistenciju! On je odlučio da ne ćuti, i ne povlači se, pa je koleginicu Anđelu Jovanović Dudaš tužio!

Foto: TV Pink Printscreen, TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Nju su ispred suda dočekale koleginice između ostalog i Milena Radulović kojima je odmah pala u zagrljaj, baš kao na daskama koje život znače, ali ma koliko bilo surovo, ovo je život! Da li je u pitanju orkestriran napad protiv njega? Ko režira njegovu životnu dramu u kojoj ne želi da igra ni jedan čin? Da li je ovo trend sa zapada? Odakle dolaze ovakvi napadi? Da li smo mi u problemu kao društvo kada mlade glumice poznajemo samo po seksualnim aferama a ne po ulogama? Da li je to propast naše umetnosti? Za šta je tačno optužio koleginicu? Da li je tačno da je ona znala da će imati scenu sa Lečićem, ali da je osam sati pred snimanje otkazala sve?

Sve tajne Đinđićevog rasprsnutog srca - Ispovest hirurga koji je pokušao da mu spasi život

Pre više od 20 godina na 12.marta 2003.godine u 12.30 časova izvršen je atentat na premijera Zorana Đinđića. U Srbiji je nastao muk, a svi su se krišom došaptavali kako je moguće da kamere ispred Vlade Srbije, gde je izvršen atentat, nisu radile? Kao i to da niko ništa nije preduzeo da zaštiti premijera nakon pokušaja atentata kod Hale Limes? Ipak, tog kobnog dana, Zoran je hitno prebačen na operacioni sto našeg najboljeg kardiohirurga, Prof. dr Miljka Ristića. Kako doktor kaže, kada je video ko je u pitanju, bio je zaprepašćen. Pokojni premijer Zoran Đinđić, bio je već intubiran. Već mu je bio stavljen dren u grudni koš, iz koga je u posudu izašlo oko 600 mililitara krvi. Bilo je jasno da ta krv, u toj velikoj količini ne obećava neku dobru prognozu. Danas ćete čuti ispovest prof. Ristića koji će do detalja opisati tok operacije na raspuknutom srcu Zorana Đinđića. Pucanj u Zorana bio je pucanj u demokratiju, a isključene kamere ispred Vlade uključile su sve moguće teorije zavere. Da li je ubistvo Đinđića crna mrlja na novijoj srpskoj istoriji? Zašto su Srbi skloni da osporavaju, a neretko nazivaju i izdajnicima reformatore i one koji gledaju u budućnost? Da li će se ikada saznati ko je naručio Đinđićevo ubistvo? I nakon svega, da li je išta moglo da se odradi drugačije? O tome ćemo pričati sa prof dr Miljkom Ristićem.

Foto: Beta/Nenad Petrović, Pink.rs

EKSKLUZIVNA ISPOVEST BIVŠEG TELOHRANITELJA ZORANA ĐINĐIĆA!

Milan Veruović, bivši telohranitelj Zorana Đinđića, u ekskluzivnom intervjuu otrkiće ko je iz Vlade SRJ bio saveznik mafije? Da li je ubijeni premijer Zoran Đinđić predosećao svoju smrt? Šta mu je odgovorio i ukazivao na potencijalnu opasnost? Šta mu je ostavio u amanet od tajnih informacija, a šta je zauvek poneo sa sobom u grob? Da li je postojala neka vrsta preporuke nemačke službe bezbednosti i da li je urađena kvalitetan istraga ubistva Đinđića? Ko je ubio Đinđića? Ko je nalogodavac njegovog atentata? Kako komentariše peticiju da se Zvezdan Jovanović i Legija puste iz zatvora? Zašto se nije obelodanio izveštaj Žarka Koraća o ubistvu Zorana Đinđića? Kakav je bio Đinđić van uloge premijera i van zidina Vlade? Za čim je žudeo, čemu se smejao, šta je voleo i šta ga je rastuživalo? Po prvi put, ispovest iz prve ruke - Milan Veruović, prvi čovek obezbeđenja Zorana Đinđića.

Autor: N. Ž.