AKTUELNO

Glumica neutešna nakon smrti kolege i prijatelje.

Vest o smrti Nebojše Glogovca potresla je domaću javnost. Nakon kraće i teške bolesti, Glogovac je preminuo 9. februara u 49. godini.

Foto: Tanjug

Odlazak ove glumačke veličine nenadoknadiv je i tragičan gubitak za srpsko pozorište, za film, ali i za kulturni život čitavog domaćeg podneblja. Svetlana Ceca Bojković pamtiće Glogovca po njegovoj duhovitosti, talentu i mnogim zajedničkim poslovnim angažmanima.

Nebojša je bio jedno izuzetno ljudsko biće, i kao čovek i kao umetnik. Potpuno je nezamenjiv i mnogo smo izgubili njegovim odlaskom. Ja sam, kao i svi, jako potresena što je jedan čovek tako mlad, u punoj snazi svoga života i stvaralaštva, napustio ovaj svet - rekla je Ceca.

Foto: Tanjug

On je bio jako duhovit, uvek smo se lepo slagali. Radili smo predstavu koja mu je možda bila prva u pozorištu, ili među prvima. To je bilo deveset i neke godine... On i Sergej su bili još studenti glume i igrali smo predstavu na Belefu koja je posle ušla u repertoar Ateljea 212. Predstava se zvala "Velika pljačka". Glogovac je uvek bio jako, jako duhovit - rekla je ova glumica.

Pink.rs

#Nebojša Glogovac

#Smrt

#Svetlana Bojković

'