AKTUELNO

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je stradao pre pet godina kada je iza sebe ostavio porodicu i prijatelje neutešne.

Danas je za njegove najmilije posebno tužan dan jer bi reper napunio 51 godinu, a tim povodom njegovi prijatelji oglasili su se na svojim društvenim mrežama.

- Gde si bre ti, dugo se ne javljaš? Danas slavimo tvoj rođendan... Hoćemo na punjeni batak pa u bioksop i kod Đoleta u klub da plešemo? Posle na "lakirane" kifle za ufrćkanu i da sedimo u kolima, pričamo, smejemo se dok ne svane. Tu sam, tu si - napisala je Gaga Bugarčić.

Foto: Instagram.com/grutuje

Podsetimo, Gru je voleo ekstremne sportove, a upravo ta ljubav ga je i koštala života kada je tokom vožnje kajtom tragično preminuo.

Njemu je dečački san bio da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Gru je voleo adrenalin, porodicu, pesmu, ali su ga nažalost tokom života pratile teške situacije. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Voleo manekenku ceo život

Reper je 2007. godine stupio u brak sa Danicom Prvulović. Kragujevčanka se godinama bavila manekenstvom, sve do svoje 25. godine kada je odlučila da zapostavi karijeru i posveti se porodici.

Odmah nakon venčanja Danica i Gru su dobili sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Autor: pink.rs