AKTUELNO

Drama koja je počela par dana po završetku finala takmičenja "Pesma za Evroviziju" još uvek glavna tema kako na društvenim mrežama tako i u svim medijima.

Naime, javnost se podelila nakon što je žiri takmičenja proglasio Teya Doru za pobednicu, smatrajući da je Anđela Ignjatović Breskvica ta koja je zaslužila pobedu - obzirom da je dobila veći broj glasova publike.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako većina podržava i bodri svoju predstavnicu na "Evroviziji", manjina nezadovoljnih fanova se slaže oko toga da je reperka Sajsi MC mogla makar neki bod etno numeri da udeli, a pojedinci su poprilično ostrašćeno pristupili celoj temi navijanja.

Sajsi je za medije izrazila svoje zaprepašćenje obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarni pretnji, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju. Istakla je kreativnu, ali uznemirujuću prirodu pretnji, osvetljavajući intenzivnu pažnju koju je doživela zbog svog učešća u glasanju.

Foto: TV Pink Printscreen, e-STOCK/Časlav Vukojičić

- Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna pretnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pesma već neka sotonistička- rekla je Sajsi MC.

Autor: pink.rs