AKTUELNO

Ćerka muzičara i bivših rijaliti učesnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani je u vezi sa momkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Beogradu, kojeg redovno posećuje.

Na proleće će godinu dana kako su u vezi, ali njen dečko je trenutno u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne.

Nina je jako zaljubljena u svog dečka, te ga strpljivo čeka napolju i čim su posete dozvoljene, odlazi da ga vidi i odnosi ono što mu je potrebno.Ona je sada objavila video na svom Instagramu u koji je spojila njihove stare snimke, a ostavila je uz to i poruku: "Moje sve" i pokazala koliko joj nedostaje.

Nina na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa svojim dečkom, a koje su nastale dok je on bio na slobodi.Mediji su ih letos uslikali dok su bili zajedno na moru, a i sama Đoganijeva uglavnom objavljuje uspomene iz tog perioda, međutim, glavu mu uvek pokriva stikerima.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Nina je nedavno, 29. februara, imala udes i završila je u Urgentnom centru gde su joj stavili kragnu koju je morala da nosi narednih nekoliko dana.Anabela se dan nakon saobraćajke, 1. marta, oglasila i otkrila kako se Nina osećala.

- Nina je dobro, dobro se oseća. Ugruvana je, trebaće nekoliko dana da sve to prođe. Bile smo jutros na Urgentnom, na kontroli, sve je okej - rekla je pevačica Anabela Atijas za Blic.

Inače, u bolnici joj je rađeno nekoliko testova i pregleda, a u trenutku nesreće se nalazila na mestu vozača.

Autor: Pink.rs