AKTUELNO

Progovorio o svemu!

Haris Džinović progovorio je o razvodu sa Melinom, ali i otkrio kako su njihova deca, Đina i Kan, podneli njihov razvod.

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović i otkrio kako su njihova deca, ćerka Đina i sin Kan to podneli.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo - istakao je Džinović, i otkrio kako gleda na to što je njegova ćerka veoma popularna na društvenim mrežama.

Ćerka popularna, sin studira ekonomiju

- Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kojem žive. Ja u to niti se želim mešati, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam'', kaže pevač i otkriva čime se njegov sin bavi.

- On studira, voli finansije, lovu, ekonomiju... Odličan je student, čista desetka, videćemo šta će biti od njega - naveo je Haris Džinović.

Foto: TV Pink Printscreen, Printscreen Instagram/djinadzinovic

Autor: Pink.rs