AKTUELNO

Odnos bivših rijaliti učesnika Aleksandre Nikolić i Filipa Cara već godinama intrigira javnost, a pogotovo sada kada čekaju svaki čas da postanu roditelji.

Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu. Njih dvoje su nedavno raskinuli, ali po svemu sudeći ostali su u dobrim odnosima.

Foto: Instagram.com

Kako navodi izvor za domaće medije, Filip je spreman za dolazak bebe na svet i tvrdi da će biti najbolji otac.

- Filip i Aleksandra sada dobro zarađuju, oboje imaju dosta novca što od reklama, što od drugih poslova, ali treba razmišljati na duže staze. Filip je sad rekao Aleksandri da je ubeđen da će biti otac za primer. Hoće da nađe stalni posao jer ne zna koliko dugo može da se živi od reklama, tako da sad gleda kako da se i to reši. Rekao je Aleksandri: "Hoću da nađem dobar posao i da budem najbolji otac na svetu! Ko sve ima decu, ja ću biti otac za primer. Mnogi su se smejali kad sam to rekao, ali kada se zainatim sve će da dođe na svoje - rekao je Car", a Aleksandra se smejala - navodi izvor.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno uslikala gepek pun stvari, a uz to je kratko napisala: "Mala je spremna".

Ona je potom podelila kako sklapa krevetac za svoju naslednicu, te se obratila zabrinutim fanovima zbog navoda da ima zdravstvenih problema.

- Sklapamo krevetac. Živa sam, zdrava sam, ne čitajte niskobudžetne lažne naslove... Nikakve tumore nemam, niti sam u bolnici. Ja nikad jača, na nesreću mnogih - napisala je Aleks u okviru svoje objave.

Autor: N. Ž.