AKTUELNO

Reagovao nikad žustrije!

Brat aktuelne učesnice "Elite" Žane Omnie, Miloš Ljubenović, osuo je rafalnu paljbu po Ivanu i Jeleni Marinković zbog njihovog sinoćnjog vređanja njegove sestre, izgovorivši joj pogrdne stvari o detetu kao i o njenom fizičkom izgledu. On je njih nazvao najgorim epitetima, pa im rekao da će se obračunati oči u oči kada izađu iz rijalitija.

Foto: Privatna arhiva

Žana sve podnosi junački, ne znam zašto se nakačio na nju od kad je ušao, prošle godine je bio manji od mahovog zrna. Iskreno ne može da nas dotakne više ništa od njega jer je već sve najgore izrekao, mnogo loš čovek, narod ga je izglasao svaki put (i dobio epitete najgore ). Opet ću ponoviti nema oprosta za ono što izgovara za Irinu! Ivan smrdibuba je lik koji se zakači na nekog i misli da može tako da igra rijaliti. Zlo od čoveka, zamislite kad njega niko ne podržava, pozdravlja šetače Tašmajdana, dajte molim vas to samo može budala koji ima ispran mozak od alkohola. Meni je jako žao što će morati da odgovara za svaku reč koju je izgovorio za Žanino dete, za svaku uvredu, pokretna balega sa konjskom glavom u obliku polu čoveka i svinje zajedno sa njegovom lepšom polovinom koja šatro glumi policajca poštenog u stvari ništa od toga nije tačno - rekao je Miloš, te je dodao:

Foto: Privatna arhiva

- Konjina Ivan sa svinjskom glavom i Jelena zvana dvorska luda sa razdvojenim zubima mogu samo Žani da zavide koja u toj istoj dalmatinskoj imaju 4 stana a nikad se ne hvali time. Opet kažem rijaliti se završava još malo pogledaćemo se u oči napolju , mi ne živimo rijaliti mi živimo život skroman i pošten ali znam da ono što on izgovara da će joj se izvinjavati spolja, ali nema oprosta za vređanje Irini. Ivan Marinković šetač sa Taša zaboravlja da sam ja sa tog istog Taša i da on više tamo neće moći da šeta Beku ako ja odlučim - zaključio je Žanin brat za Pink.rs.

Autor: N.Š