AKTUELNO

Oplela kao nikad pre!

U emisiju 'Pitam za druga' voditeljka Ana Radulović i novinar Red TV-a Jovan Ilić putem poziva razgovarali su sa mamom Teodore Delić koja je otkrila sve o njenom druženju sa Slađom Lazić Bošković, bivšom učesnicom "Elite", a potom dala svoj sud o njenoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem. Naime Slavica nije ostala dužna ni Mariji Kulić, te joj je brutalno odogovrila.

Sinoć ste imali priliku da se čujete - rekla je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Mi smo želeli što više da pričamo, ali šta je tu je - rekla je Slavica.
Kako vam deluje odnos vaše ćerke sa Bebicom? - upitala je Ana.
Teodora i Nenad se jako vole, ona je zaljubljena u njega i sa druge strane je uzvraćeno. Što se tiče Darija, on je sve vreme provocirao Nenada, gađao papirićima i u jednom trenutku kada je Nenadu pukao film, on je poludeo. Miljanu je odavno otpisao, jer ne da nema ljubavi između njih, naprotiv, postoji samo mržnja - rekla je Slavica.
Kako komentarišete to što je zaplakao Bebica dok je Miljana pričala - upitala je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Zato što se setio tih teških trenutaka koje je proveo u bolnici dok se ona borila u život, on se saosetio i onda mu je bilo teško, a videli ste i da je Teodora za njima zaplakala, jer su oni jedna duša, a dva tela - rekla je Slavica.
Šta mislite o Miljani? - upitala je Ana.
Ona bljuje vatru na Teodoru bez ikakvog razloga, ne vole se, oni su završili tu vezu. Sve u vezi njih je gotovo - rekla je Slavica.
Da li mislite da Teodora voli stopostotno Bebicu - upitao je Jovan Ilić.

Foto: RED TV Printscreen

Da voli ga stopostotno, oni su se družili dva meseca i onda je ona presekla u glavi sa bivšem i ona se zaljubila u Nenada i voli ga sigurno - rekla je Slavica.
Vaše uključenje je izazvalo veliku buru, odmah posle poziva oglasila se Marija Kulić koja je žestoko oplela. Kako ste vi to podneli? - upitao je Jovan.
Nije mi bilo pravo, jer je bez razloga krenula na mene i Teodoru verovatno jer mrzi skraćenog, vidim da joj je smetao moj crveni karmin. Bez razloga je krenula na mene, jer sam ja rekla da će biti tužena jer je Teodori nabila prste u oči. Imala je podliv oko oka. Mom suprugu i meni je bilo jako teško, tu su ljudi koji su se pobrinuli oko nje. Mi i ranije kad smo gledali rijaliti bila nam je draga i simpatiučna, ali eto, desilo se šta se desilo. To je zbog Nenada jer se on i Teodora vole - rekla je Slavica.

Foto: RED TV Printscreen

Marija Kulić vam je zamerila što ste rekli da vode se*s, a ne ljubav - upitao je Jovan Ilić.
Pogrešno sam se izrazila, Marija bolje da vodi računa o svom detetu koje ima odnose usred belog dana - rekla je Slavica.
Rekli ste da Teodora ima veliko srce i da je dobar prijatelj, ali zašto su je onda Helena Fox i Slađana Lazić pljuvale na sva usta - upitao je Jovan Ilić.

Foto: RED TV Printscreen

Kada se Slađana posvađala sa mužem i popila kutiju lekova za smirenje, Teodora joj je spasila život. Mi smo imućni ljudi, imamo novca, pomogli smo, dali smo Teodori da Slađanu izvuče iz teške situacije. I ona se posle našla da priča o Teodori iza leđa, meni je jako teško i krivo kad čujem da je i dan danas Slađana pljuje. Davala joj je novac da pumpa usta, davala joj je i za decu. Mi smo davali Teodori, da bi ona pomogla Slađani - rekla je Slavica.
Ja sam znala sve o njenom životu. Što se tiče Takija, oni su se videli par puta, mi smo najbolje prijateljice. Ona meni svaki detalj i svaki trenutak priča, kakav Taki, Taki je stariji od mene. Onolika halabuka oko toga, Taki je posle demantovao - rekla je Slavica.

Foto: RED TV Printscreen

Jel joj verujete baš sve? - upitao je Jovan.
Sve joj verujem, govori mi sve, da li to bilo nešto manje lepo ili više, potpuno mi sve priča. Ja šta drugo da kažem - rekla je Slavica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.