AKTUELNO

Njegov iskren komentar svi su željno iščekivali.

Relja Ćetković, četrnaestogodišnji dečak iz Podgorice, u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" predstavio se emotivnom baladom Zdravka Čolića "Pamuk".

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj talentovani učesnik najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja dobio je svih pet glasova već na početku svog nastupa, a ovu ocenu uspeo je da zadrži i do samog kraja svoje interpretacije.

Budući da je prethodnoj takmičarki Ljubici na sceni podršku pružila sestra bliznakinja, Marijana Mićić pozvala je i Ratka, Reljinog brata blizanca, da izađe na scenu, kako bi ih uporedili i videli koliko zapravo liče.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su priznanjem da se ponekad zamene u školi nasmejali ceo studio i članove žirija, a potom su usledili komentari u vezi sa večerašnjim Reljinim nastupom.

Ne traži stričeve savete

- Relja je bio fenomenalan. Sreli smo se pre nekoliko dana, rekao mi je: "Striko, spremam jednu pesmu", i dalje neće ništa da me pita, nikakav savet. Ja dođem tu i čujem. Svi misle da ja pravim tu neke protekcije, ali ja pojma nemam šta on radi pošto mi se nije javio... Strofe su bile fenomenalne, emotivne, odličan izraz. U refrenu mi je falilo malo više odsečnosti i ritma. Kompletan utisak jako lep, u drugom delu si uspeo da me naježiš i raznežiš - rekao je Sergej Ćetković, inače stric Relje Ćetkovića, a onda je svoj sud dao i Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

- On je, isto, jedan kompletan paketić, počev od toga kako izgleda, kako se obukao... Podgorički mangup koji peva emotivno. Meni je to super! Najžešći deo pesme mi se desi u sredini, pa mi blago padne onaj kraj, ali takva je pesma... Nemam zamerki - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Stanković primetio je da je Relja pokušavao da se igra sa matricom, zbog čega je iz nje često "ispadao", te ga je posavetovao da je za improvizaciju potrebno vreme i iskustvo, sa čim je bila saglasna i Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- To može da se radi kad nema tih pratećih vokala, tebi se to, konkretno, u refrenu dešavalo. Umesto to da radiš kad si sam, pa možeš da zakasniš, prateći vokali ti idu s jednom metrikom, a ti kasniš... Remeteći taj redosled pratećih vokala ti stvaraš neku gužvu i ništa te ne razumemo - ukazala mu je Leontina.

D. T.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

#Sergej Ćetković

'