AKTUELNO

Sukob dobio nove razmere!

Nakon što je Marija Kulić oglasila sinoć nakon razgovora Teodore Delić i njene majke, prilikom čega nije štedela reči, za portal Pink.rs oglasila se Slavica, koja nije imala milosti, te je odlučila da na žestoke komentare uzvrati istom merom.

Foto: E-STOCK/IVAN DOBRIČIĆ; TV PINK PRINTSCREEN; PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Teodorina majka nije imala ni malo lepe reči na Marijin račun, a pored toga osvrnula se i na Miljanu Kulić, te je u nju žestoko prokomentarisala.

Ne obraćam pažnju na klošarku, koja je imala švalere i naterala je svoje dete (Miljanu) da bude duševni bolesnik. Miljana zarađuje poara, a ona zarađuje pare. Ona je klošarka, obična prostakuša. Ta klošarka iz Niša nije imala ni wc šolju, njihova prodica nije imala ni gde da se okupa. Ja svoju Teodoru podržavam samo ako vodi ljubav s nekim koga voli, a ona voli Nenada. Marija naziva moje dete štakorkom, a moje dete nije bar bolesno. Volela bih da mi Teodora rodi dečaka dok sam ja u punoj snazi. Znam ja da će Nenad i Teodora biti dugo zajedno. Ja imam tri ćerke, a Nenad ima dve ćerke, zato bih volela samo da imaju možda sina. Inače nek je živa i zdrava i da je sin u pitanju. Volela bih da čuvam unuče - rekla je Slavica.

Foto: Pink.rs/N.Žugić, Pixabay.com

Autor: S.Z.