AKTUELNO

Tek sledi haos!

Stanislav Krofak, poznatiji kao bivši dečko rijaliti učesnice Mione Jovanović, mesecima unazad svojim odgovorima, objavama na društvenim mrežama, ali i samom pojavom intrigira javnost. Naime Uroš Stanić danas je na popodnevnom sastanku otkrio da bi voleo da popije kafu sa Stanislavom Krofakom po izlasku iz "Elite" na šta Ša, aktuelni dečko Mione Jovanović, nije mogao da sakrije sujetu, već mu je dobacio da bi njih dvojica bili lep par i bacio sumnju na ljubavno opredeljenje Krofaka. Upravo zbog toga za Pink.rs oglasio se Stanislav i brutalno odgovorio Mioninom sadašnjem dečku, ali ni ovog puta mu nije ostao dužan.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Šazavac je pobesneo ne zna više šta će, sad uvlači i druge ljude. Što se tiče mene ja volim samo žene, i to jako - kroz smeh je poručio Stanislav.

Podsećanja radi Miona i Stanislav bili su u dugoj vezi, te su čak i živeli zajedno 8 meseci i prošli dosta toga zajedno, ali njihova ljubav je ubrzo po njenom ulasku u rijaliti doživela krah upravo zbog njenih emocija koje su se rodile prema Nenadu Aleksiću Ša. Tim povodom Stanislav je i otkrio da li postoje šanse za pomirenje sa Mionom, a potom progovorio o Ša koji ljubi Mionu njemu u inat uz reči: "Ona je moja, možeš samo da gledaš".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja sam nju preboleo, nikada više ne bih bio sa njom. On nju ljubi na silu da ja vidim, ali ispada smešan, svi mu se smeju - poručio je Krofak.

I za kraj, Ša se javno obratio Stanislavu poručivši da njemu i Mioni može slobodno poslati medvediće 7. marta - na dan njihove mesečnice , te im je Krofak ništa manje ironično i uzvratio.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Doći će im medo - istakao je jasno Stanislav.

Autor: N.P.