AKTUELNO

Ne može da sakrije sujetu!

Uroš Stanić dao je svoje mišljenje o najzavidnijim osobama Elite, te je u nabrajanju izrazio želju da bi voleo da popije kafu sa Mioninim bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom, na šta se Ša sladio i nije mogao da sakrije netrpeljivost.

Prva osoba je Ivan Marinković, druga osoba Boža i Jelena Marinković - rekla je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zavidan je Boža Džons prema nominacijama kada ga voditeljka ne podigne u 4, pa on plače u 5, ali on to prizna. Navešću Tamaru Tik Tok, ona je zavidna zbog Pabla i Slobe, ja zauzete ne diram, od mene niko nije patio - rekla je Sara.
Ja ne znam koga bih navela, ne želim neke ljude spominajti koje su zavidni na moju vezu sa Janjušem. Nevšću Bebicu, Darijana i Gačića - rekla je Aneli.
Prva osoba je Boža Džons, druga osoba je Sneža na ovaj preozbiljan odnos Miljane i Darija i treća osoba je Uroš - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću ove malo bitnije karike, krenuću od Sneže Kušadasi, zavidna si na Darijanovu vezu, zavidna si na sve. Druga osoba je Boža Džons, treća osoba Uroš - rekao je Munja.
Dobro veče svima, meni su spržili mozak. Ja ne razumem zašto se ovi ljudi u lajvu svađaju, a bez lajva vas nema nigde. Popalite se ovde i zamarate nas glupim svađama. Prva osoba je Miljana, bila je zavidna prema meni, svih 6 meseci, otkako sam kročio na ovo imanje. Ona je zavidna na moju harizmu, x faktorom, smatra me kao konkurenciju, na mladima svet ostaje. Ja sam unikat. Druga osoba je naravno Ša, on je pokazao svoju zavidnost, zavidan je prema Mioninom dečku, Stanislave spremaj kafu kad izađemo. Treća osoba je Boža, moj bivši - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se nešto desi između vas dvoje, ja navijam za vas - rekao je Ša.
Kako ti se zove novi momak - upitao je Uroš.
Ti si Uki starleta ložiš se na X6 - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.