AKTUELNO

Otvorila dušu o svom trenutnom životu!

Sanja Marinković je u najnovijem izdanju emisije ''Magazin In'' u studiju na aktuelne teme razgovarala sa Draganom Katić, Gocom Tržan, Vesnom Milanović, Jelenom Kostov i Marijanom Mićić. 

Tom prilikom povela se priča o muškim i ženskim ulogama u današnjem društvu, a Marija je otkrila čime ju je suprug Miloš osvojio, kao i kako se snalazi u ulogama majke i supruge.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svako vreme nosi svoje, koliko su mreže dobre, toliko su i loše, nešto nam je donelo, nešto odnelo. Ja volim da budem žena, mogu sve sama, ali neću. Ja sam se u Miloša zajubila što toliko voli i poštuje žene. Prirodno je da ja radim neke ženske stari, da peglam, da kuvam... Zato smo mi žene, a oni muškarci. Ja nemam problem s tim - rekla je Marijana, a Goca se nadovezala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da je nas u 21. veku snašla neka nova kvaziemancipacija gde nisi dovoljno emancipavan ako si odana, verna supruga, dobra domaćica koja zna da kuva. Ne znam zašto toliko pogrdnih naziva. Činjenica je da je određen broj žena zastranilo u tome da nam je ta nova emancipacija donela ove obaveze - rekla je Goca, a Marijana je otkrila kako se snalazi u roditeljskoj ulozi.

- Ja se sa dva mala detenceta dobro snalazim. Ne mogu da se složim s tim da je današnjim ženama lakše nego našim majkama. Ranije su žene sve mogle i sve je drugačije bilo - otkriva Mićićeva.

Autor: Pink.rs