AKTUELNO

Tenzično u Beloj kući!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević nastavio je razgovor s Markom Janjuševićem Janjušem i Aneli Ahmić, koji su se osvrnuli na glavne probleme u njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je sumnjičava da možda ti želiš da prekineš dnos, a s druge strane i ti misliš isto. Šta je problem? - upitao je Darko.
Da, Darko, tako je. U nekim raspravama i svađama čovek kaže šta ga tišti. Ja sam možfa tako nešto pomislio u nekom momentu - kazao je Janjuš.
Darko, ja mislim da je to nepoverenje jer se nas dvoje sve više i više vežemo jedno za drugo. Nas dvoje provodimo mnogo vremena zajedno i sve više se volimo, zato i dolazi do sumnjanja. Sumnjamo da li ćemo pored silnih problema da dignemo ruke jedno od drugog. Ja sad samo razmišljam o tome da li ćemo opstati ovde, a za napolju se ne nerviram - kazala je Aneli.
Ja baš strahujem da li ćemo napolju biti zajedno, jer verujem da ovde i možemo da opstanemo, jer ne znam da li ona napolju može da opstane - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, ja sam 100% sigurna da ako ovde opstanemo i napolju ćemo opstati. Mislim zbog pritiska - kazala je Aneli.
Aneli, mi nikakav pritisak nemamo ovde. Ja sam se iznervirao onda kad mi je rekla da će sama da ide da reši problem s Asminom, a onda je ona to kao afekat imenovala. Kako onda ja da se spremim šta će ona sve meni da kaže kada je u stanju afekta? Ona je preozbiljna i u stanju afekta?! Ja govorim istinu. Aneli, ja tebe ne mogu da proberim s većinom devojaka ovde, ti si prošla mečki kroz rupu. Ti ga lomiš od sedamnaeste - dodao je Janjuš.
Ma nemoj?! Šta znači to da ga ''lomim''? - upitala je Aneli.
Ne mislim na se*s! Govorim na ostalo - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka se oglasi Sita, pa neka kaže do kad su meni bili izlasci sa sedamnaest. Ja sam bila mirna tada - kazala je Aneli.
Tetovirala si se sa sedamnaest. Ona sada misli da je ja ponižavam - kazao je Janjuš.
Ovde dok Janjuš ovo govori neke osobe se smeju. Prva ova Teodora se smeje, a vidim i Bojana - kazao je Mića.
Niko nas sad ne dira. Ne vidim da se neko smeje ovde sada - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana pevačica mi se smeje - istakla je Aneli.
Ja samo hoću da kažem da je Aneli počela da izlazi i da je prošla sve i svašta. Ja te smatram mnogo većom ''glavom'', nego ovi ljudi ovde - rekao je Janjuš.
Reci onda tako, a ne da ga ''lomim'' - dodala je Aneli.
Ja sam samo želeo da kažem da Aneli zna više i bolje od mngih ovde, ali ne u nekom lošem smislu, ali i što se tiče onog Asmina, mene ne zanima čovek, ali stvarno. Šta će onda da kaže, baš me briga za to. Ne zanima me. Ja ću se baviti s Aneli, jer je ona moja ljbav, a ne da brinem o Asminu. Darko, samo pogledaj Aneli. Neko bi pomislio da se ja za*ebavam sa njom, a nije tako. Ja se sa Aneli ne šalim. Ona smatra da kad kažem da ga ''lomi'', da ja mislim da je to nešto loše, a nije tako. Žao mi je kad se posvađamo, ali to nisu strašne svađe. Neka ostane ovako do kraja i ja ću biti zadovoljan - kazao Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.