AKTUELNO

Šok!

Počela je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić večeras je tu da raskrinka sve spletke učesnika.U ovom video-klipu radi se o Aniti Stanojlović koja ogovara Jovanu Tomić Matoru kod Anđela Rankovića.Voditeljka je dala reč Matori..

Sva sreća da je Marko tu, ovo što priča dogovorili smo se da samo Pink može da bude tu. Laže Anita - rekla je Matora.
Rekla je prvo da dođu neke ku*ve, pa je odlučila da bude uži krug - rekla je Anita.
Ja ovo što pričam je zbog sebe. Poenta priče je da je prvo trebalo da bude zezamje, jahta, ku*ve, neću sigurno da zovem makroa. Anita ni ja nismo davali detaljne informacije, nismo znali ni ime vile, samo sam se čula sa Markom i još jedne osobe ne bih da je imenujem. Prvo je trebalo da idemo negde dalje, ali kada su mi rekli da može dole otišli smo. Ja sam sve organizovala, uživala sam, ja sam mislila da me ona voli, problem je bila moja porodica, koja je pokušala na sve načine da ne dođe do toga. Svali moj razgovor sa majkom je čula - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Laže - rekla je Anita.
Anita priča da se meni sveti, ja sam bila ubeđena da me voli, čak i kad je Aleksej došao mislila sam da je to to - rekla je Matora.
Neka se oglasi moja majka neka kaže koliko je Aleksej dolažio kod nas - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jednu mrlju u odnosu prema Aniti i porodici nemam. Prihvatila sa Alekseja, bilo je sve divno. Ja sada osecam potrebu da budem sama sa sobom srećna - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.