AKTUELNO

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Aleks Nikolić čeka prvo dete sa bivšim zadrugarom Filipom Carem, sa kojim se još uvek nije pomirila, iako njihovi fanovi to željno iščekuju.

Neretko je u medijima govorila o odličnom odnosu sa Carem, tj. istakla je da su u dobrim odnosima zbog deteta, ali da za priču o pomirenju, za sada, nema ništa. Naime, Aleks je, takođe, na instagramu često objavljivala kako provodi trudničke dane, a sada je podelila da su u toku poslednje pripreme pred porođaj.

Ona je slikala gepek automobila u kom ima stvari, te je istakla da je "mala spremna", kako je napisala, a ono što se zna, jeste da čeka ćerku sa Carem.

Sada je Aleks podelila kako sklapa krevetac za svoju naslednicu, te se obratila zabrinutim fanovima ističući da nema nikakve bolesti, kako se piše, već da je jača nego ikada.

Foto: Instagram.com

- Sklapamo krevetac. Živa sam zdrava sam, ne čitajte niskobudžetne lažne naslove...Nikave tumore nemam, niti sam u bolnici. Ja nikad jača, na nesreću mnogih - napisala je Aleks u okviru svoje objave.

Autor: N. Ž.