AKTUELNO

Prevač Aca Lukas nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović, preselio se u stan na Voždovcu, do su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Kako je Sonja na Instagramu veoma aktivna, ona neretko objavljuje detalje iz svog doma u kome uživa u društvu svojih ćerki. Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida, a u kome se pored savršenih outfita koje u njemu fotografiše, vidi i ceo dnevni boravak, bajkovito uređen.

Foto: Instagram.com

Tokom praznika, kako bi Viktorija dobila svoju bajku kuća dobija svoje praznično ruho i izgleda još ušuškanije. Dom krase umetnine, skupoceni detalji, ali i prelepo cveće u kome Sonja posebno uživa.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, pevač Aca Lukas podigao je pre par godina veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života.

Foto: Instagram.com

Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa "kepecom iz Zvezda Granda", isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Foto: Instagram.com

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

Autor: pink.rs