AKTUELNO

Miloš Vujanović progovorio je o ćerkici, supruzi, ali i slavnom tastu i tašti, Miroljubu Aranđeloviću Kemišu i Zorici Brunclik. Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Miloš Vujanović, večeras je organizovao promociju nove pesme, a tim povodom okupio je najbliže saradnike, ali i porodicu.

Na samom početku obraćanja medijima, među kojima je bila i ekipa Informera, zet Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša otkrio zašto je napravio toliko dugu pauzu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Duboko u sebi sam oduvek imao želju da se ostvarim kao roditelj, te sam iz tog razloga napravio veliku pauzu. Upoznao sam ženu svog života, Zlatu, koja mi je rodila anđela i na tome sam joj mnogo zahvalan. Radio sam ja na karijeri, nisam prestao, ali sam želeo da posmatram odrastanje ćerkice. Ko god je dobio dete, zna - nema veće sreće od toga. Mene je ta uloga mnogo promenila. Postao sam bolji čovek. Zreliji.

Miloš je za vreme takmičenja bio izuzetno popularan među nežnijim polom, a večeras je otkrio i da li su se njegove obožavateljke razočarale kada je stao na "ludi kamen".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Pisale su mi obožavateljke. Bile su razočarane, ali... Ume da se desi da čitam sve te poruke sa Zlatom.

Vujanović ističe da ga Zorica nikada ne kritikuje, iako je žena koja je uvek jasno i bez ustručavanja iznosila svoj stav.

- Ne, nikada me ne kritikuje. Uvek je imala najiskrenije namere i savete prema meni. Ne znam da li sam idealan zet, to nju pitajte.

Naposletku, mladi pevač je otkrio da li je tastu i tašti ikada kuvao.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nisam nikada, što ne znači da neću. Ali, moja tašta opasno kuva. Volim njenu hranu i kako ona to sprema. Uvek je pohvalim. Zorica i Miroljub su u kuhinji fenomenalni. Zlata takođe.

Autor: N. Ž.