AKTUELNO

Razvezao jezik!

Naime odnos Milice Veličković i Bore Terzića Terze u poslednjih nedelju dana je jako buran. Oni su imali velik broj problema u svom odnosu, te je došlo do žestokog sukoba, ali i do raskida. Miloš Terzić, Borin brat, dao je za Pink.rs svoj sud o odnosu svog brata, ali i otkrio kakvo mišljenje ima o Milici.

Foto: Pink.rs/N.Panić

Raskid kao raskid, malo malo pa se desi neki raskid. Ona pravi od njega da je nasilnik, on poludi kad mu ona zvoca. Mene taj odnos toliko i ne zanima. Oni odlučuju da li su zajedno ili ne. Ove stvari ne podržavam. Nemaju gde da pobegnu, osuđeni su jedno na drugo. Biće do kraja zajedno, ali posle toga neće - rekao je Miloš.

Foto: E-Stock/TikTak, Pink.rs

Previše je mlada za te stvari, da je uspela sve to da prođe. To mi se uopšte ne sviđa - istakao je Miloš.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Jelena Simonović

Milica je započela svađu sa Miljanom, 99 posto ljudi njega u kući gotivi. On je dobra osoba, uvučen je kao konj, jer ga je Milica navukla, a on će naravno da brani devojku. Ne zameram Miljani jer je ona unutra igra rijaliti i koristi se svim sredstvima. Više osuđujem klošarku napolju koja ne zna gde su joj gaće, neću da padam na njihov nivo da ih komentarišem - poručio je Miloš.

Autor: N.P.