AKTUELNO

Prva emisija šestog kruga najgledanijeg takmičenja na balkanu „Zvezde Granda“ donela je velike promene, a večeras se na sceni nakon pauze Ana Sević ponovo pojavila u ulozi voditeljke.

Voja Nedeljković je na samom početku emisije izašao sam na scenu, pozdravio gledaoce i Sanju Kužet i dočekao novu koleginicu Anu Sević.

Prvo pojavljivanje Ane Sević u „Zvezdama Granda“

-Svima vama koji volite „Zvezde Granda“, dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je ušla u blagosloveno stanje, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji – počeo je Voja i nastavio:

-Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata Grand produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković – rekao je Voja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je zatim ušetala na scenu uz ovacije publike, a sa osmhom na licu je nakon pauze od nekoliko godina pozdravila sve verne gledaoce.

-Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima – rekla je Ana, dok je Voja pružio podršku novoj koleginici:

Foto: TV Pink Printscreen

-Upoznali smo se kada si ti kročila na ovu scenu, bila si takmičarka, da ne pominjemo koje godine. Postala si majka troje dece, ali da ne bi nekoga zbunili sada si i Nedeljković – našalio se voditelj u svom stilu, dok mu je Ana u istom maniru odgovorila:

-Tako je, sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan. Vojo, hvala na divnoj dobrodošlici, ovo mi je velika podrška. Ove divne reči mi jako znače.

Prva emisija „Zvezde Granda“ bez Sanje Kužet

Zatim se gledaocima i publici obratio kreativni direktor „Granda“ Saša Popović koji je u svom izlaganju otkrio kako je odlučio da baš Ana Sević zameni Sanju Kužet.

Foto: TV Pink Printscreen

-Nije nas bilo u ovom studiju tačno sto dana, emisiju koju ste gledali prošle nedelje, nju smo snimili davno, još u 2023. godini. Večeras imamo još dve promene, ali prvo da kažem Ana, zdravo. Kada mi je Sanja rekla da je trudna, ona to malo teže iznosi, nisam imao dilemu i odmah sam pozvao Anu koja je već dve godine vodila „Zvezde Granda“, četiri godine je vodila i „Neke nove klince“, tako da si ti apsolutno već uigrana, znam da će biti sve kako treba – rekao je Saša Popović.

Autor: Pink.rs