AKTUELNO

Ana i Predrag Rajković ne kriju radost - njihova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana i to će im se pridružiti devojčica, koju su dugo priželjkivali.

Par je, podsetimo, prethodno dobio dva sina, Tadiju i Relju. Kada je saznala da će treća beba biti žensko, Ana priznaje da nije mogla da veruje svojim očima.

- Bili smo ubeđeni da će biti dečak!

- Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko, s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - kazala je ona.

Foto: Instagram.com

- Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - zaključuje izvor.

Autor: Pink.rs