AKTUELNO

I on ima šta da kaže o njima!

Rijaliti Zadruga obara sve rekorde gledanosti na Balkanu a i šire, a jednim delom su za to zaslužni Luna Đogani i Sloba Radanović, koji su započeli svoju romansu pred milionskim auditorijumom, iako je pevač još zakonski u braku. Mnogi su sa uzbuđenjem pratili sve što se dešava u velelepnom gradu nadomak Beograda, ali i komentarisali sve događaje.

Foto: RTV Pink

Pevač Ivan Gavrilović u pauzama od nastupa redovno prati Zadrugu u svojoj kući i ushićeno gleda sve što se dešava sa ljubavnim trouglom Luna - Sloba - Kija, pa je za emisiju "Premijera" prokomentarisao šta misli o njima:

Sad kao šta ja znam, bio je on oženjen, nije to neka ljubav bila, brak od 25 godina, da su imali petoro dece. Luna je bila slobodna devojka tako da to osporavanje i to sve, mislim, ljubav je čudo ako se dešava, a dešava se, vidimo da on izuzetno burno reaguje kad nešto nije u redu, kad je ušla Kija imao je problem, pa ta njihova prepucavanja, to svakako čini Zadrugu najgledanijom - rekao je Ivan.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: IMA LI TAKVIH? Rada Radenović otkrila kakav je njen TIP MUŠKARCA i kako bi izgledala njena svadba! (FOTO)

Nema sumnje da će rijaliti Zadruga i ovaj ljubavni trougao do samog kraja izazivati pažnju, a ako ste vi propustili današnje izdanje emisije "Premijera", novu epizodu možete pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Ivan Gavrilović

#Luna Đogani

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'