AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović intrigira javnost od momenta kada su među njima sevnule varnice. Kako su dani prolazili, njihovo more postajalo je sve burnije, a olujni udar nastao je kada je porodica Šparavalo osudila njenu vezu, te su je joj postavili ultimatum da bira između doma, ili ljubavi.

Anđela se nije preterano obazirala na njihove reči, te se trudila da u svojoj nameri da dokaže lojalnost Bojani bude što istrajnija. Čak i nakon otvorenog pisma jenih roditelja nije rešila da odustane od svoje izabranice, a portal Pink.rs pozvao je bivšu učesnicu Elite, Jasmunu Anu, kako bi prokomentarisala ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina je bez okolišanja i ustezanja dala sud o situaciji o kojoj bruji čitava nacija.

Anđela je jedna dobrodušna devojčica, malo naivna jer misli da se jede sve sto leti. Njeni roditelji se ponašaju krajnje sebično i neprimereno. Onakvom reakcijom, pismima, pretnjama, celokupnom dramskom sekcijom i podizanjem budnosti javnosti na ratni nivo i na uzbunu sirenama, samo su naneli zlo Anđeli. Zašto niko do sada nije ovako reagovao na bilo čiju istopolnu vezu u Eliti? Napravili su devojci “Smak sveta”, a da nešto znaju bilo bi im poznato da homose**ualnost nije bolest, nije tragedija i ne moramo svi biti to. Anđela jeste hladna i ne reaguje na njihove izlive histerije i patetike, možda i zbog toga sto ih poznaje. Zašto se niko ne pita kako se oseca Bojana, sama na svetu, bez igde ikoga koju Anđelini roditelji, a i mnogi drugi, tretiraju kao ratnog zlocinca. Bojana je jedna pametna devojka i ona ne drzi silom Anđelu. Čak joj je ponudila da sama izabere Šta hoće i da se udalji od nje. U celoj priči tragedija ne postoji - zaključila je Jasmina.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: S.Z.