AKTUELNO

Samo jedno pitanje u Zadruzi izazvalo je burne reakcije mnogih ukućana.

Gledaoci su verno pratili svaki trenutak dešavanja u ,,Zadruzi", a to pokazuje i činjenica da je jedan od njih sasvim obrazložio pitanje na koje je i dobio odgovor, a na njihov zahtev voditeljka je to pitanje takmičarima i postavila.

- ,,Zašto ne priznaš da si ti sve ispričala Banetu o Kiji, kada si na ruci napisala slovo K i F i rekla mu da će nastati haos ako Kija to prizna, zbog čega je Bane otišao i Mikiju sve rekao"?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne znam za Baneta, on je meni rekao nešto u vezi Bore i to je to. Imam i ja pravo da slažem jednom u zadruzi! - počeo je Miki.
Nikad nismo pričali o Kiji i Filipu, tako da bi bilo glupo da pričam kad je ona tu. Evo neka kaže Bane - branila se Ana.
Devojko, ja sam ovde prvi put slagao i na to imam pravo ! - ponovio je Miki.

Očigledno je da jedna od ukućana Teodora Džehverović nije shvatila šta je Miki svojom izjavom želeo da kaže, pa je svojom konstatacijom napravila opštu pometnju u kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evo, devojka je ustala i rekla je kako nije rekla, a on se smeje i kao: ,, Ja sam rekao Bori" Ako govoriš o nekim stvarima i vrednostima onda to i ispoštuj! - rekla je Teodora.

Miki se do besvesti iznervirao, zbog toga što nije mogao da veruje da neko kao što je ona nije mogao da shvati šta je samo jednom rečenicom želeo da kaže.

Ej, ajde ćuti tu istu si priču imala sa Ćazimom. Te sedela u krilu, pa nije, pa je vrckala, ista priča! Pa ti si toliko glupa da nisi shvatila šta sam hteo da kažem, praviš nas budalama! Svi su skontali, samo tvoja ćerka nije skontala, bre! Čim sam rekao da sam slagao znači da sam priznao, kobilo glupa!

U ovaj razgovor bio je uključen i Bane Čolak, koji je izjavio da mu Ana to nikada nije priznala, ali da je po njenom ponašanju i odgovorima shvatio da je sve to ipak bila istina.

Nakon ove burne rasprave, ustala je i Gordana Džehverović koju je pogodila samo rečenica u kojoj je pomenuti kontraverzni biznismen Ćazim Osmani. Svađa je bila sve bučnija, a Miki je bio toliko inspirisan da zaista napravi pometnju da je do kraja ostao kako bi obrazložio sve što ima da kaže.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U samom pitanju ukoliko je to istina, krije se odgovor. Ja ustajem i kažem:,, Ma, Bane mi je rekao nešto u vezi Bore i prvi put sam slagao u Zadruzi. Samim tim sam rekao da mi je rekao odgovor iz pisma. Ceo sto je shvatio šta je Miki hteo da kaže, a samim tim što sam to rekao, skontali su zašto sam slagao. Kroz ovu moju priču se vidi da i Bane laže. Miki najviše u životu mrzi glupima da objašnjava. Najviše mrzim da glupom crtam. Naravno da mi nije tako rekao, nek' misle, vidiš da ima budala koji nisu skontali. Da li vama treba Kijino priznanje da bi vi znali da se ona je*ala? 32 minuta lupale kamere i ona vas ubeđuje, sve sam živce izgubio! - rekao je za kraj rasprave Miki.

K. Ristić

#Ana Korać

#Gordana Džehverović

#Miroslav Miki Đuričić

#Teodora Džehverović

'