AKTUELNO

Bivša zadrugarka Kristina Spalević nedavno je na svet donela dečaka, kom su ona i njen partner, takođe bivši zadrugar, Kristijan Golubović dali ime Kiril.

Naime, da se u rijalitiju mogu roditi prave ljubavi, kao dokaz, govore mnoge od njih koje su danas krunisane brakom i porodicom. Jedna od tih je ljubav između bivše zadrugarke Kristine Spalević i bivšeg zadrugara, Kristijana Golubovića.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Kako je Kristina nedavno na svet donela i drugog sina, kom su dali ime Kiril, stupili smo u kontakt sa Kristijanom, kako bi nam otkrio kako se osećaju on, Kristina i beba danas, kao i kako funkcionišu sad kao porodica bogatija za jednog člana.

- Ja učestvujem totalno u svim funkcijama koje jedan otac i roditelj može da doživi, jer ja prvo i drugo dete sma nažalost bio po robijama i nisam uspeo adekvatno da im budem otac. Zaista je bilo teško, ono pre iskustvo. E sada je sve nešto novo, puno teže, ali na neki način slađe jer shvatam šta znači biti pravi roditelj - rekao je Kristijan, te smo ga upitali stiže li da spava, na šta je on istakao da je on, kako kaže, "rob nespavanja":

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ja pravo da ti kažem sam rob nespavanja i kada ne mogu zbog njih da spavam, nekako sebe nateram da znam da je najviša obaveza i da treba da budem budan. Ja sam u životu nespavao zbog svojih trauma i mnogo čega drugog i svi su mi govorili: "Da spavaš bre čoveče", međutim, sada se desilo da tek sada ne spavam u životu. Kristina je malo škakljiva što se tiče nespavanja, hvala Bogu da me prati sada, u početku je bila spavalica, nije mogla da se navikne i sada deli sa mnom te slatke muke - istakao je bivši zadrugar, te nam je za sam kraj otkrio kako su došli na ideju da drugom sinu daju ime Kiril:

Foto: Instagram.com

- Samim tim što sam bio Kristijan Aleksandar i svi se čudili odakle mi dva imena i kako se ja usred Srbije zovem Kristijan i izmišljali da je to katoličko, da to nije ovako ili onako, ceo život sam želeo da moja deca imaju drugačija imena od druge dece, da ne bude stereotipa, nikada nisam bio stereotipan. Birali smo uvek imena koja su posebna. Kirilo i Metodije su osnivači ćirilice, pravoslavnog pisma, a Kiril je onako skraćeno od Kirilo više je onako rusko, grčko, a opet vizantijsko i pravoslavno - zaključio je Kristijan za naš portal.

Podsetimo, Kristijan i Kristina imaju već jedno dete, sina, kom su dali ime Konstantin.

Autor: N. Ž.