AKTUELNO

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, otkrila je za Informer da je preduzela sve korake kako bi stala na put bivšem zetu Asminu Durdžiću.

Juče se u medijima pojavio snimak na kojem se vidi kako Asmin ima intimne odnose sa u jednoj hotelskoj sobi dok njegovi prijatelji gledaju, a Durdžić je rekao da je seks imao upravo sa bivšom svastikom, Sitom Ahmić.

S druge strane, Sita tvrdi da se na snimku ne nalazi ona, a svoje reči će Asmin morati da dokaže na sudu s obzirom na to da je zbog pomenutog skandala već danas otišla u policiju i kontaktirala advokata.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tužiću ga. Celo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo kazneno delo i da se odgovara kaznom zatvora. Ovo što je uradio je teško kazneno delo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon detetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovde zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće... Svi su mi izašli u susret, svi se saosećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više "rekla-kazala". Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: "Platili smo ti, treba da budeš sa nama celu noć" - rekla je ona za Informer i dodala da ne zna ko se nalazi na snimku, te čiji se glasovi čuju:

- Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina.

Foto: Ustupljene fotografije

Podsetimo, Asmin je došao u žižu interesovanja javnosti kada je majka njegovog deteta Aneli Ahmić ušla u rijaliti "Elita" tvrdeći da joj je starleta Stanija Dobrojević preotela supruga.

Autor: N. Ž.